Grusomme mig 3 gallapremiere

Tænk der findes så skønne mennesker. Hvor heldig må man være?!

IMG_1133Efter premieren på ‘Grusomme mig 3’ i lørdags, skulle vi i lufthavnen fordi vi er inviteret til et bloggerevent i Norge. Jeg vågnede med migræne, så dagen startede bare dumt men vidste jo der var et ret langt program, så der var ikke noget at gøre andet end tage nogle piller og få det bedste ud af det. Jeg hader bare følelsen i kroppen af dem. Nå, men det gik jo også og vi havde lige en time derhjemme til at få pakket det sidste inden turen gik til lufthavnen. Så fik jeg en sms om at flyet var over en time forsinket – de fly vi skal med er altid forsinkede, så det overraskede mig jo ikke. Tog os god tid, da det jo ikke længere hastede med at komme derud, vi havde allerede tjekket ind online. Så fik jeg en ny sms om det slet ikke var forsinket alligevel, så så skal jeg love for vi fik travlt med at få bestilt taxa. Men tror I jeg kunne få en? NIX!

Jeg prøvede alle aps. Umuligt! Ringede til alle selskaber og kunne ikke komme igennem. Jeg har aldrig prøvet at parkere derude, så vidste ikke hvordan det fungerede eller hvor langt man skal gå osv… Og tiden blev mere og mere presset. Faktisk troede jeg slet ikke vi kom med, da tiden var ved at rinde ud. Jeg lavede et par IG storys hvor jeg fortalte hvor uheldige vi var, og lige som vi begge løb forvildede rundt og råbte “vi når det ikke, vi når det ikke”, stod der en smuk ung kvinde med en baby under armen udenfor min dør og sagde “jeg kan godt lige smutte jer i lufthavnen, jeg skal alligevel ud og handle”.

SERIØST… Hvornår sker sådan noget lige i virkeligheden?! Jeg nåede næsten ikke at tænke, jeg blev simpelthen så vanvittig glad og vi hoppede bare ind i bilen. Var hun kommet 5 min senere, så var vi slet ikke kommet med. Tænk at være så sød og overskudsagtig. Hun havde set min story, boede i nærheden og vidste nok derfor hvor jeg bor – lucky us!

Kan I forstå jeg elsker det lille lokalområde jeg er flyttet til, er det ikke bare fantastisk ♥

To meget glade piger på mellemlanding i Oslo, og så videre til Kristiansand. Der er mASSER af små videoer på Hollie Nolias Instastory HER (man skal bare lige ansøge om venskab).

IMG_1135

IMG_1137

 

Næste indlæg

Grusomme mig 3 gallapremiere