Nu med helt nyt hår!

Så er der hyggevideo…

Skærmbillede 2017-05-19 kl. 17.24.08Denne video er lavet uden aftale med Knuthenborg, og er ikke en reklame for stedet. Jeg lavede den udelukkende fordi vi havde en hyggelig dag, og jeg havde lyst. Så ved I det.

Når det så er sagt, så prøver jeg jo at lave lidt videoer så I kan se og høre os, og måske give en bedre fornemmelse af hvem vi er. Det er jo lidt anderledes end skrift og billeder, selvom jeg nu også godt kan lide det. Nogle gange giver mange ting bare meget mere mening, når man hører stemme og toneleje. Jeg har været ret glad for at få en masse beskeder fra folk der har set mig i ‘Min fede træner’, hvor man også bedre får en fornemmelse af mig – synes jeg selv.

Nå, men her en lille hyggevideo fra os ♥

Næste indlæg

Nu med helt nyt hår!