9 I Annonce

Det lavede vi på mors dag

Vi havde virkelig den bedste mors dag!

For et par år siden var jeg for første gang (indlæg her) i Knuthenborg Safaripark, og det var simpelthen så hyggeligt og familievenligt. Da jeg så for nylig var på Lolland igen, da Rasmus fyldte 40 år og holdt det på et slot dernede, kørte vi forbi et skilt med retning mod Knuthenborg… Og så var jeg altså nødt til at arrangere en hyggelig tur derned igen.

Heldigvis havde vi fået en invitation til at besøge parken, i forbindelse med Hollie Nolia var blevet spurgt om hun ville komme og åbne den nye Kampala rutchebane der åbner d. 25 maj, og klippe den røde snor. Det ville vi SÅ gerne, men kan ikke den dag. I stedet fik vi lov at besøge Knuthenborg Safaripark på selveste mors dag, og det blev en rigtig tøsetur – dog med én lille dreng i klapvognen også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8436

Det tager kun halvanden time fra København at køre derned, og jeg må indrømme vi skulede noget til den grå himmel da vi kørte, men heldigvis var vejret perfekt med skøn solskin hele dagen, da vi kom derned. Så lad jer ikke snyde af vejret i egen have, på sletten skinner solen.

Bare turen derned var faktisk hyggelig. Vi samlede vores veninde Signe op, som skulle ha’ haft hendes 2 årige niece med, men hun blev syg. Som Hollie Nolia sagde med hovedet på skrå “så er det godt Signe har mig”. Det er mor også glad for ♥ Langtursarmlænet blev slået ned, soltaget åbnet og så stod den på hyggetur i mors safarivenlige Opel Mokka X mod Lolland, hvor vi skulle mødes med Blogly bloggeren Ditte, og hendes Karla og Albert. Karla er lige et år yngre end Hollie Nolia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8417

Vi styrtede lige mod den kæmpestore legeplads da vi ankom. Her kan børnene lege på en af de mange forskellige legepladser, naturlegepladsen, sahara sandkassen og vandlegepladsen når der er vejr til det. For de lidt større børn fra 6 år er der også Congo Splash, som er en sej rutchebane med masser af splash og vand – så et par tørre bukser er en god idé. Så vilde var vi dog ikke endnu, men der er mange forskellige områder, og så kan børnene lege imens de voksne hygger eller pakker deres madpakker ud. Der er rig mulighed for at gøre det på lige den måde der passer en. Man kan sidde ved bænkene eller tage et tæppe og en kurv med ud i græsset, imens man kigger på dyr eller klapper geder. Man kan selv medbringe alt, eller købe på stedet (evt. bestille på forhånd) og medbringe en lækker frokost fra stedet, ud i området.

Da vi ankom omkring middagstid, besluttede vi at få fyldt maverne fra start, så vi havde energi til hele dagen. Som den faste læser nok allerede har luret, så var det ikke den store kurv jeg havde med hjemmefra, men det nye burgerhus Kisumo i Limpopoland der lokkede. De har remoulade for pokker, og mors dag var min “jeg går all-in dag” AND SO I DID!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bagefter stod den på eventyr i parken, og det første Hollie Nolia og Karla mente vi skulle, var at klappe de små gedekid. Vi smed ungerne og vores tasker i en trækvogn, og så afsted.

IMG_8426

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8235

De er helt nye og bitte små, så tag endelig afsted inden de blir store – de er SÅ søde og meget kælne! ♥

IMG_8283

IMG_8429

IMG_8276

Det er ret nemt og hyggeligt at bevæge sig rundt i parken. Men når man skal rundt og se de store dyr, foregår det i bil. Så kan man køre rundt og rundt, og opleve dem på nært hold, uden der er et bur imellem og så virker det som et ægte eventyr. Børnene var meget begejstrede!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8432

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke farligt at lunte rundt i egen bil derinde, slet ikke, men når man skal opleve tigeren eller ulvene, skal man sluses ind i et større bur. Det var ret sjovt og spændende, og børnene tjekkede MANGE gange at vinduerne var godt lukkede og blev forsikret at tigre ikke spiser biler “det kan de ikke, men de kan godt spise børn” som Karla sagde. Tak Karla, haha.

IMG_8331

IMG_8353

IMG_8437

Aberne var sjove, og når man sidder i vognen der kører gennem abeskoven, får man lidt snacks man kan give dem.

IMG_8310

IMG_8306

IMG_8297

IMG_8295

Efter en lang og dejlig dag, var planen af afslutte med en tur i det nye Churros-hus. Tænk, Signe havde aldrig smagt sådan nogle før. Dét ville simpelthen være løgn, hvis jeg påstod det samme. Jeg tror måske også jeg kom til at køre en lidt forbudt vej, fordi jeg ikke kunne vente med de afsluttende snacks. Sukkercravende mor var til stor underholdning for både børn og andre voksne, haha.

Dem med nougat er klart min favorit!

IMG_8357

IMG_8370

IMG_8435

IMG_8375

Soooooo gooooood!!!! Det bliver dyrt i personlig træner denne uge, ups.

IMG_8438

Tak for denne gang Knuthenborg, vi ses en anden gang!

Hvis I også gerne vil på sådan en dejlig tur, er der lige nu en konkurrence inde på Knuthenborg’s Facebookgruppe, hvor man kan vinde gratis billetter. Deltag HER

IMG_8406

Blogger fraklip:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8410

 

Læs flere indlæg

9 Kommentarer

 • Besvar
  Helle
  15. maj 2017 kl. 13:07

  Sikke en fin dag I har haft .
  Og sikke en fin “rejseberetning” 😀
  Den kalder vist snart på en tur derned igen med min flok .

 • Besvar
  Malene
  15. maj 2017 kl. 13:17

  Hollies jakke!! Hvor er del fiiiin🌸🌸Med det fine H foran og magnolia blomsten på ryggen🌸Jeg tænker at den er lavet specielt til hende?🌸😄

 • Besvar
  Trine-gammel-mor
  15. maj 2017 kl. 14:01

  Og hvor er din fine flæsebluse så fra?😊

 • Besvar
  Julie
  15. maj 2017 kl. 21:02

  Hej Mascha.
  Denne kommentar er lidt ude af kontekst, og har ingen sammenhæng med indlægget, men jeg er nødt til lige at smide en kommentar efter at have set alle afsnit af “Min fede træner” henover weekenden. Jeg havde udelukkende læst om programmet og jeg må indrømme, at det var med en vis skepsis, at jeg gav mig til at se det. Om jeg er fan af selve konceptet kan stadig diskuteres, men jeg må sige, at du fremstår helt og aldeles elskværdig i de programmer. Det er SÅ dejligt at se hvor menneskelig en tilgang du har til forløbet, og hvordan du åbent belyser de problemstillinger omkring sukkerafhængighed, kalorieindtag, vægttab, træning mm., som jeg er sikker på, at vi alle ville gennemleve, hvis vi skulle igennem et tilsvarende forløb. Det er super fedt, at du ikke lægger skjul på hvor svært det er, og jeg sad med et smil på læben igennem hele sidste afsnit, hvor du fortalte hvor svært det havde været for dig at komme i gang med at smide kiloene igen, hvor sej du synes Christina er og hvor du ikke er bleg for at sige for tændt kamera, at du har fisket småkager op af skraldespanden igen. Ikke fordi jeg synes det var “sjovt”, men fordi det var meget befriende og ærligt, og jeg tror så absolut, at det hjælper mange mennesker, som kæmper med vægten til daglig, at se en offentlig person tydeligt kunne relatere til de problemstillinger og udfordringer, der uløstligt er forbundet med det at ville gennemgå en livsstilsændring.
  Jeg håber du har fået lignende respons fra andre efter at programmet er blevet vist, for jeg synes det var decideret usmageligt den måde du blev behandlet på for et par uger siden. Uanset hvad man mener om et sådant program er der klare grænser for hvordan man kan tillade sig at behandle andre mennesker – og de grænser blev klart overtrådt.
  Jeg synes du gør det godt!
  Kh. Julie

  • Besvar
   maschavang2
   15. maj 2017 kl. 22:59

   TAK!!! Virkelig 🙏🏽❤️❤️❤️

 • Besvar
  Linda
  15. maj 2017 kl. 21:27

  Skønne billeder og sjovt at du lige viser “blogger fraklip” 😉
  Jeg husker nu tydligt hvor hyggeligt der er i Knuthenborg.

 • Besvar
  Linda
  16. maj 2017 kl. 1:02

  Sikke nogle skønne billeder.! 😍 Sådan en tur må jeg hellere på, til sommer.. 😉👌🏼
  Er vild med blogger fraklip 👏🏼😂 , dog kunne den søde Ditte altså godt ha nøjes med at stå på bænken.. tænk hvis hun havde en gedefems under skoen.. 😱😱🙈🙈😂😂😂

 • Besvar
  Sanne
  16. maj 2017 kl. 15:37

  Flotte billeder 🙂

 • Besvar
  Steen
  24. maj 2017 kl. 23:50

  Ih hvor ser det altså skønt ud Mascha. I ser så lykkelige ud på alle de skønne billeder. Jeg håber turen var fantastisk, og håber også Rasmus havde en god fødselsdagsfest. Var det på Lungholm festen blev fejret, eller er det et af de andre skønne slotte i området?

 • Skriv en kommentar