Sådan ser min krop ud nu...

Migræneupdate, Finn Nørbygaard & skæv af hash? (uden sammenhæng)

IMG_9136Jeg har fået så mange forspørgsler på status omkring min migræne, og min piercing i øret mod det, og om det har hjulpet. Så nu får I en status.

Jeg vil sige at jeg var rigtig glad for mine piercinger, og følte de hjalp, men jeg måtte desværre tage dem ud da jeg ikke kunne få bugt med betændelse i dem begge – og det samme var faktisk gældende for min mor. Det betyder jeg stadig har meget migræne og også alm. hovedpine. Jeg skriver ikke dette fordi jeg ønsker gode idéer til behandling, men for at fortælle hvorfor jeg ikke længere har mine piercinger.

Når jeg skriver jeg ikke ønsker gode råd, så er det egentlig også fordi jeg i morgen skal ind på Hovedpinecentret i Glostrup hvor jeg også har gået tidligere, for mange år tilbage. Jeg er blevet henvist dertil af lægen, og jeg glæder mig meget! Er spændt på hvad der mon kan gøres derfra, og tænker jeg vil give det en chance lige nu, istedet for at prøve alt muligt forskelligt. Typisk at jeg så ikke har haft migræne i 4 dage, men sådan er det næsten altid når man så skal til lægen. Men okay, det burde der virkelig også gerne gå mellem mine anfald!

Jeg er meget spændt, og skal nok opdatere jer.

Outfit fra Zara

IMG_9135

Og så undrer I jer nok over hvorfor der er et billede af mig og Finn Nørbygaard, men der er fordi jeg i dag har lavet nogle radiooptagelser med ham, til hans enormt hyggelige radioprogram på 24/7. Hvornår det bliver sendt ved jeg ikke endnu, hvad jeg absolut heller ikke vidste da jeg vågnede var, at jeg i løbet af dagen ville stå et i en suspekt opgang sammen med Finn og faktisk være i tvivl om jeg ville blive skæv af den kraftige lugt af hash, eller hvad det hedder det man ryger. Man ved bare aldrig hvad dagen bringer hos mig, haha 🙂

IMG_9127

Næste indlæg

Sådan ser min krop ud nu...