Ubegrænset hverdagsluksus...

Klar til mors dag? I får 20% på mine favoritter…

IMG_7575Annonce

Jeg har ikke Beauty Award detaljer klar til jer endnu, da jeg sidder på et slot på Lolland og fejrer fødselsdag, men til gengæld har jeg andre lækkerier til jer.

Det er nemlig snart mors dag, d. 14 maj, og det må man altså ikke glemme! Det synes jeg fordi jeg selv har verdens bedste mor, og jo (host host) også selv er det, for pokker. Mødre skal forkæles ♥

Jeg tror ikke jeg kender nogle kvinder der ikke elsker smykker, og jeg bliver altid glad når jeg ser min mor stadig bruger dem hun fik for 5 og 10 år siden, for smykker varer jo evigt – chokolade nærmere 10 min.

Jeg har lavet en exclusiv-aftale med A-Hjort.dk, som eneste blogger der giver jer disse gode rabatter hos hende, så det er med at slå til når det sker. Jeg har valgt nogle af mine egne favoritter, jeg selv bruger hele tiden og er mest glad for. På dem er der lige nu 20% rabat på, inde på A-Hjort.dk!

Pixel halskæde fra Louise KraghStructure halskæde fra Louise KraghAnton armbåndet fra A-Hjort

IMG_7351

På de andre smykker får I 10% med min rabatkode, fra i dag til tirsdag d. 2/5-17.

F.eks. på denne meget populære halskæde med ananas, palme og kirsebær, den er så fin. Jeg har selv valgt den lange kæde derinde.

Rabatkode: mascha10

Palme / ananas / kirsebær

IMG_7576

IMG_7577

IMG_7365

 

Næste indlæg

Ubegrænset hverdagsluksus...