How to treat a lady! Kom med på job...

Allergy Award til Mascha Vang Selvbruner – TAK!

IMG_7230Sikke en underlig rutchebane-dag i går.

Egentlig skulle jeg ha’ været i London, til Allergy Award, men det valgte jeg altså at blive hjemme fra. Jeg meldte afbud i fredags, da det hele lige blev “spændende nok”. Med hovedet fyldt med andre ting, havde jeg helt glemt, at det var igår det blev afholdt.

Jeg fik lavet lidt tv og holdt et møde, og lige midt i det hele ringede børnehaven, at Hollie Nolia nok skulle på skadestuen – så tager dagen pludselig en ny drejning, og bilen bliver vendt. Det hele endte dog godt, og vi tog faktisk senere på dagen ud til Rikke Gudnitz, som har lavet den kjole jeg skal have på til Danish Beauty Award på fredag (den er ikke helt færdig). Jeg har valgt en lidt nobel stil i år, men stadig lang, som jeg plejer til det arrangement. Hey, min selvbruner er jo for pokker nomineret til hele TO priser, det synes jeg er ret vildt!

IMG_7196

Da vi kom hjem hoppede vi i hyggetøjet, og smed os i store puder med tæpper foran pejsen. Pludselig ringede det på døren, med blomster til mor og chokolade til HN, fra mormor & morfar og olderne ♥ Bare fordi…

IMG_7197

IMG_7212

Midt i det hele, og helt uventet, fik jeg besked om at min Mascha Vang selvbruner, vandt Allergy Award i London. SÅ blev champagnen altså åbnet, OG børnechampagnen!

Min træner SLAGTER mig senere pga det her.

IMG_7229

Tusind, tusind, tusind tak, for jeres stemmer på min selvbruner. Det glæder mig helt ind i ♥

IMG_7205

Næste indlæg

How to treat a lady! Kom med på job...