64 I Ikke kategoriseret

Be a pineapple!

Take us back!

Åhhh hvor havde vi bare en skøn tur til Thailand. Jeg fandt lige disse billeder, med vores kæmpe ananas, og blev helt glad over de minder vi fik med hjem. Jeg skal ha’ lavet en billedvæg herhjemme, og tror et af dem må indgå deri.

Hvad er jeres bedste ferieminde? ♥

IMG_6590

IMG_6574

IMG_6577

IMG_6578

Skærmbillede 2017-04-19 kl. 17.18.57

Læs flere indlæg

64 Kommentarer

 • Besvar
  Sandra
  19. april 2017 kl. 20:16

  Hej Mascha
  Er din instagram konto blevet privat?

  • Besvar
   Heila
   20. april 2017 kl. 17:00

   Ja selvfølgelig er den det. Hun skal slette alle de billeder hvor hun ser “fed” ud, kun tage dem med der er et eventyr, og så tror jeg rent faktisk hun har bange for de reaktioner der er pt.

   Så hun lader lige vinden lette igen, og SÅ åbner hun, når hun er klar til det.

   • Besvar
    Camilla
    20. april 2017 kl. 23:03

    Stop nu 🙂

 • Besvar
  Mie
  19. april 2017 kl. 20:48

  Ofte tænker jeg at du må høre for meget og at dine følgere kræver rigtig meget af dig. Klart det kan være svært for nogle at forstå dit liv, som selvstændig og mor… flotte tasker og fede ferier.MEN alt du gør er jo ofte forkert i nogles øjne ☺️ Tag nu det nye program… amen så hold da kæft!!!! Den allerstørste del af de overvægtige er sgu ikke syge…. jo, måske pga deres livsstil… de spiser simpelthen mere end de forbrænder… det er et faktum … men men nu er alt… bodypositivitet… i min bare 😉 Til de overvægtige, helt alm mennesker luk næbet og let rumpen

  • Besvar
   Karina
   20. april 2017 kl. 3:52

   Mie.. luk næbet selv din premieko!

   • Besvar
    Mie
    20. april 2017 kl. 6:50

    Godmorgen Karina ☺️ … jeg ønsker dig en dejlig torsdag.

    • Besvar
     Kimmie
     20. april 2017 kl. 12:31

     😅☝🏼👌🏽😂

  • Besvar
   Heila
   20. april 2017 kl. 16:57

   Og anorektikeren, alkoholikeren, cutteren og narkomanerne, de er bare helt almindelige mennesker, der skal lukke næbet og lette rumpen, så gør de livet meget nemmere for dem selv???

   Hvis det er din holdning, så syntes jeg faktisk det er synd for dig, at du er så uintelligent og sørgelig uvidende.
   Stakkels dig – hvad med at lette rumpen, og lære hvad der sker i andre menneskers liv?
   Nårhhh nej, det vil jo kræve, at du ændre dig, lære, lytte, forstå, indse at du måske også kan tage fejl – men dig er der jo ikke noget i vejen med, vel?

   • Besvar
    Christina
    20. april 2017 kl. 19:59

    Du går da helt amok. Rolig nu.

 • Besvar
  Jannie
  20. april 2017 kl. 11:07

  Hej Mascha.
  På grund af din medvirken i programmet “min fede træner” har jeg valgt at unfollow’e dig.
  Din udtalelser i teaseren, er simpelthen under al kritik.
  Jeg formoder at du er bedøvende ligeglad med om jeg følger dig eller ej, du skal nok tjene dine penge alligevel.
  Den form for udskamning af en befolkningsgruppe, er på linie med hetzen mod arbejdsløse og socialt udsatte. Dybt dybt uetisk.

  • Besvar
   Charlotte
   20. april 2017 kl. 11:19

   Hej Jannie.

   Jeg vil virkelig gerne høre din mening om de overvægtige, der helt frivilligt har valgt at deltage i dette program?? Jeg forstår ikke man kan have så meget imod de kendte der deltager i dette program.. Kører de overvægtige i programmet så hetz mod de andre overvægtige i verden eller hvordan??

 • Besvar
  Emma
  20. april 2017 kl. 11:52

  Hej Mascha,
  Synes programmet var super godt. Og respekt for din humor og tilgang til tingene. Du virker som om du har super meget empati og kun vil det bedste 🙂

 • Besvar
  Randi
  20. april 2017 kl. 14:42

  hej Mascha

  jeg kan godt høre at alle er forargede over den nye tv-serie “den fede træner”.
  Jeg så den i går (kæmper selv med overvægt) og jeg syntes at du ramte hovedet på sømmet da du sagde: Jeg synes du taler grimt til dig selv. Som om du ikke respekterer dig selv. Ja- jeg tror vi er mange overvægtige som kæmper med vores selvværd og med at respektere sig selv. Jeg synes du virker rigtig sød i udsendelsen og jeg håber du kan hjælpe din nye partner i de næste udsendelser. knus

 • Besvar
  Sofie
  20. april 2017 kl. 14:53

  Hej Mascha
  Hvor er dit outfit fra som du har på i det nye program du deltager i? Det var en hvid bluse med en sort højtaljet nederdel? Håber du vil svarer 🙂

 • Besvar
  Heila
  20. april 2017 kl. 17:06

  Var det ikke noget med at du led af angst Mascha?
  Syntes du selv du spilder dit liv, med dine tanker?
  Kan du bare tage dig sammen?
  Hvilken følelse tror du, at du har været med til at sætte i overvægtige mennesker?
  Angst, utilstrækkelighed, offentlig nedværdigelse – noget du kender alt for godt!
  Fy for den…..

  Moral er godt, men dobbelt moral er dobbelt så godt – eller er det kun når du kan se tallene på bankbogen du glæder dig, over at du giver afkald på dig selv, ved at få skærm tid?

  • Besvar
   Christina
   20. april 2017 kl. 19:56

   Roooolig nu, ingen grund til at angribe Mascha på den måde. Vent nu og se hvordan det program ender, måske Mascha rent faktisk hjælper hende Christina i programmet. Syntes simpelthen du synker lavt, når du sidder bag din skærm og sviner andre til.

   • Besvar
    Heila
    20. april 2017 kl. 21:51

    Åhh ja, selvfølgelig gør hun det og programmet ende rosenrødt.
    Det skal tv3 nok sørge for🙂
    Mascha angriber selv, med hendes udtalelser. Og når hun er en offentlig person, som byder op til dans, blot for kendishedens, bankontoens og egen vindings skyld, tja… så syntes jeg ikke at jeg angriber eller synker lavt. Tværtimod, så forsvarer jeg flere befolkningsgrupper, som har det svært.

    • Besvar
     Malene
     20. april 2017 kl. 23:01

     “Byder op til dans…?!?!?!?!” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣jamen, hør lige dig selv. J E S U S!!!!!!!

    • Besvar
     Mie
     20. april 2017 kl. 23:40

     Heila 🙄 Gå i seng

 • Besvar
  Helle
  20. april 2017 kl. 18:07

  Eiii altså
  Har ikke set omtalte program , så det har jeg ikke nogen mening om.
  Uanset om det er godt eller skidt, så synes jeg faktisk det er ret ubehageligt at folk igen igen sidder bag deres skærm og sviner hinanden til.
  Det er da fint at have forskellige meninger og diskutere dem.
  MEN TAL DOG PÆNT
  💗💗💗

 • Besvar
  Malene
  20. april 2017 kl. 20:37

  Det her er egentlig ikke noget med Mascha at gøre, men jeg forstår ikke hvorfor programmet får kritik? Det er en fantastisk mulighed for 4 mennesker som vil tabe sig? At de kendte skal tage på er vel bare for at eksperimentere med kroppen…ish? Jeg tror at de @ukendte” taber sig helt vildt! Jeg tror også det er aaaaaaalt for tidligt at kritisere programmet. Det etiske råd bag skærmene bør slå koldt vand i blodet.

 • Besvar
  Susanne Moritz- jørgensen
  20. april 2017 kl. 21:05

  Nu er Masha heldigvis en kvinde med nosser. Hun står ved hendes meninger og udtalelser. Hun kunne ikke drømme om at gøre hendes Instagram privat. Jeg kan fint se den 😊 Men overvej lige engang om hun virkelig skal spilde hendes tid på alle de kommentarer der flyver rundt. Som jeg ser det , så har Masha i de sidste måneder igen og igen skulle forsvare sig på alle fronter i hendes liv – giv hende dog lidt luft. Bare fordi man er en offentlig person skal man ikke tage alle øretæver.

 • Besvar
  Meyer
  20. april 2017 kl. 21:14

  Det er sjovt som folk reagerer på det her program, der har kørt en serie om overvægtige håndværker Rigtige mænd , hedder det, de bliver slæbt rund af en veltrænede mand , som udsætter dem for fotografering i minimal tøj, løb de ikke er klar til , jeg tror det er den nye tv underholdning at se om man kan lave nogens liv om har også hørt om et program hvor man bytter hus /liv, ,noget nyt skulle der jo ske efter bolig programmerne ikke har ser tal mere, tror bare man skal lade tv kanalerne vide at det gider man ikke se i sted for at springe på dem som er med.

  • Besvar
   Stinna
   21. april 2017 kl. 17:22

   Tak for de fine ord. Og nej det har eller vil aldrig blive Maschas eller programmets skyld. Jeg har fyldt på bloggen i mange år, og kan rigtig godt lide mascha.
   Jeg delte noget af min historie for at fortælle hvorfor jeg har min overvægt. Og hvordan man ellers kan se på hvorfor nogle døjer med vægten.
   Alle har forskellige historier.
   Jeg overspiser ikke, men jeg spiser heller ikke særlig sundt som jeg burde når jeg gør.
   Når man ingen selvtillid har så er det svært at passe på sig selv, fordi man tænker det er ligemeget alligevel, man er ingenting.
   Nu er jeg ikke den eneste der har været udsat for sådanne ting, og nu efter alle de år skammer jeg mig ikke mere, og har derfor brug for at snakke om det.
   Det er hårdt at få ryddet op i rygsækken , men om man er tynd eller tyk så hvis man har det dårligt, så er det godt at få hjælp.
   Min historie er sørgelig ja, men der er så mange gode historier også, og den er ikke skrevet færdig 🙂
   Og selvom det er sødt du skriver jeg er mere værd end dem tilsammen, så må vi huske på at ingen er mere værd end andre , uanset status:)
   Vi skal huske passe på hinanden❤

 • Besvar
  Stinna
  20. april 2017 kl. 22:14

  Hej Mascha.
  Jeg vil ikke sige jeg er overrasket eller skuffet over dig 🙂
  Du har selvfølgelig nok også oplevet trælse ting i dit liv, men du har trods alt et fast foundament i din familie.
  Min opvækst fra jeg var 8 til nu ( 25 ) har stået på psykisk og fysisk terror fra min mor (far er en tøffel helt, der mopper mig)
  Jeg har fået så mange bank af min mor. Hver dag fortalte mine forældre mig jeg ikke var god nok, og til tider kom det der til hvor jeg fik afvide jeg skulle være blevet en plet på lagnet.
  Som 11 årig blev jeg voldtaget af min venindes far, der igennem mange år havde voldtaget hende hver aften.
  De ar jeg render rundt med viser sig på min krop( Jegrender rundt med 15 kg for meget) .
  At blive svigtet af dem der burde være ens faste fondament er forfærdeligt , og har gjort at jeg IDag ingen selvtillid har.
  Det du siger i programmet, med at man burde få sig nogle nosser , er så diskriminerende for mig, og du har bekræftet min angst med at jeg er bange for at folk kigger på mine ekstra kilo og griner af mig., istedet for at se mig som helhed 🙂
  Jeg har overvejet selvmord mange gange, men har aldrig gjort det, på trods af alt det lort der er blevet budt mig. Se det kræver nosser kan du tro, ikke at give efter for længselen efter at alt det kaos ville forsvinde.

  Det er ikke sundt at være overvægtig, og det er der nogle kvinder meget store kvinder der prøver at overbevise verdnen om, fordi de ikke vil se virkeligheden i øjnene 🙂 Det er jeg helt uenig i.
  Det eneste jeg ønsker er at være glad for jeg er her stadig på trods af alle de lorte oplevelser og mennesker jeg har mødt. Det jeg har fortalt dig er ikke toppen af isbjerget.
  Jeg er begyndt inde i psykriatien, for at få tømt min rygsæk der har ødelagt mig i så mange år. At få tømt den er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg får hjælp til det psykiske, og er begyndt at tabe mig ! 🙂
  Det eneste jeg ønsker er at kunne lide mig selv, for jeg er et godt og omsorgsfuldt menneske( siger folk) , buttet eller ej.

  • Besvar
   maschavang2
   20. april 2017 kl. 22:24

   Kære Stinna, jeg er meget meget ked af at høre om din opvækst – hvor er det grusomt!

   • Besvar
    Mie
    20. april 2017 kl. 23:11

    Ja … grusomt min ven ❤️… men det er ikke Mascha eller programmets skyld

  • Besvar
   Jeanette
   21. april 2017 kl. 11:06

   @ Stinna

   DU (!!!!) har de største nosser.
   DU er den stærkeste.
   DU er sej.

   ….hvorfor….

   Fordi DU har taget det rigtige valg – At leve!
   At vise de forfærdelige mennesker at DU er vinderen.

   Hatten af for dig Stinna – uanset hvor mange penge Mascha og de andre tjener på det program, så er DU meget mere værd end dem tilsammen og deres indtjening nogensinde vil blive.

   Jeg ønsker dig al held og lykke på din vej til at få tømt rygsækken og fyldt den op igen med alle de gode ting du fortjener ❤️

 • Besvar
  L
  20. april 2017 kl. 22:58

  Kære Mascha,

  Tak fordi du er dig – og står ved dig selv.

  Håber du er ok ovenpå alt det vivar, kritik & kommentarer det følger med at være dig i øjeblikket.
  De folk der kritisere mest er nok hellere ikke dem der kunne lide dig før programmet – og det er alt for nemt at dømme/danne meninger inden programmet er gået rigtig igang.

  Har selv tabt 21 kg – primært ved slet ikke at spise slik, kage & søde sager – samt 1,5 times træning 2 gange om ugen i et halvt år. “Nej tak” kuren virkede bare bedst for mig – & man kan hvad man vil.

  Jeg glæder mig til at følge dig i programmet – du er modig og sej – håber du kommer til at gøre en forskel for hende du træner – det er trods alt målet.

 • Besvar
  Ann
  21. april 2017 kl. 6:46

  Heila. Er du besat af Mascha ? Irriterer hendes “eventyr” liv dig virkelig så meget, at det bare MÅ ud ? Du kan skabe dit eget eventyr liv i stedet for at sidde bag skærmen og blive ædt op af frustration og bitterhed. Hvorfor er du i det hele taget i dette her forum ? Afhængighed ? Eller bare så pokkers irritabel over eget liv ?

  • Besvar
   Heila
   21. april 2017 kl. 20:08

   nej, jeg er ikke besat af Mascha, men jeg er modstander af programmet, og jeg er åbenbart ikke den eneste.
   Ud over flere læger og mange af Maschas kendis kollegaer, siger fra….. men ja, jeg er bare en ikke kendis der råber højt.

   http://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/danske-kendte-derfor-sagde-vi-nej-til-min-fede-traener/6625021

   • Besvar
    Heila
    21. april 2017 kl. 20:22

    Og jeg syntes det er smadder ærgerligt, at man vil gøre sådan noget for penge og tv-tid….. Især når man endelig har prøvet at opbygge et godt ry og fremstå som seriøs forretnings kvinde. Det falder lidt til jorden

 • Besvar
  Birgitte
  21. april 2017 kl. 9:02

  Kære Mascha

  Jeg forstår virkelig ikke al den negative omtale. Jeg synes faktisk, at du klarer det så godt! Du er bund ærlig og støttende overfor hende.

  Jeg synes, at det er flot, at du vil udsætte din krop for det, for at hjælpe hende.

  Jeg glæder mig i hvert fald til at se de andre programmer, og selv få nogle fif og nosser 😉

  Tak for dig!

  Knus

  • Besvar
   L
   21. april 2017 kl. 11:44

   Enig😊👍🏼

   • Besvar
    Sanne
    21. april 2017 kl. 14:09

    Jeg er ikke enig.
    Det var nogle rigtig dumme kommentar, med at fede spilder deres liv mv
    Støtten var nedværdige tag dig nu sammen.
    Og kun at tage 10 kg på og dermed stadig være tynd var for pinligt. Blottet for empati og menneskelig forståelse
    Jeg forstår godt læger foreningen for spise forstyrrelser og selvskade, der rent faktisk har noget faglighed inden for dette, er utilfredse.

    • Besvar
     Sanne
     21. april 2017 kl. 22:46

     Slap nu af – hun er ikke den eneste, der har haft samme tanke og som siger det højt.
     Har været tyk en gang i mit liv, da jeg ventede barn og jeg sagde det samme mange gange under graviditeten, nemlig at jeg aldrig ville spilde mit liv med at være tyk, fordi der var så mange ting, jeg ikke kunne gøre. (Ved godt der er forskel på graviditet og overvægtig).

 • Besvar
  Tina
  21. april 2017 kl. 12:39

  For mig er du Danmarks dygtigste og vigtigste blogger. Du er en hamrende dygtig forretningskvinde, som virker til at have stor empati for andre mennesker. Du virker som en rummelig og kærlig mor og en god veninde. En kvinde med god humor og gode værdier med i gucci-rygsækken ( 🙂 !)

  Men hvordan fanden du kan få sådan en hjerneblødning og deltage i så nedladende et program, er simpelthen udenfor min fatteevne…du viser manglede forståelse for en folke-sygdom, ja sygdom!!! Forståelse for at mange ikke er vokset op i et så godt og sundt miljø som dig. Du er med til at moppe alle med er BMI på over 23, som er dit plus 10 kg og så kalde dig fed!!! Hvis du gad sætte dig ind i hvad fedme er før du udtaler dig, ville du blive taget seriøst!!!
  Man fristes jo til at spørge om du ikke spilder dit liv med angst, for hey det hele er jo bare noget der foregår i DIT hoved. Angst er ikke rationelt.Ligesom du mener fede spilder deres liv.

  Ved ikke om du har truffet beslutning ud fra et økonomisk perspektiv, det vil jeg da håbe. For alt andet giver ikke mening. Tv 3 må da virkelig have haft kronerne op af lommen.

  Jeg er virkelig skuffet!!!

  Hilsen en STOR “fed” fan med et BMI på 24!

 • Besvar
  Sanne
  21. april 2017 kl. 14:04

  Masha har lukket godt ned omkring sig selv. Undere mig at hun ikke forsvare sig selv, når hun er lagt for had af det meste af Danmark
  Masha tag nu ansvar for det lort du laver. Du kan åbenbart kun være rapkæftet på andres bekostning.
  Håber den måde du opføre dig på for konsekvenser i fremtiden i form at ikke at medvirke i hvad som helst for penge

  • Besvar
   Ann
   21. april 2017 kl. 15:12

   Forsvare sig? Hvorfor dog det? Og mht at arbejde for pengene – det mener jeg nu nok, at vi alle gør. Det er et sjovt program. Slap nu lidt af og få et liv selv😊
   Har man ikke noget pænt at sige, kan man jo vælge at lade være.

   • Besvar
    Ann
    21. april 2017 kl. 15:47

    OG en lille tilføjelse: det meste af Danmark ? Lagt for had ? Lad os nu være ærlige og sige, at det “meste” af Danmark er helt indifferent i sagen😊 De, der skriver så grimt, er ikke så svære at rubricere til gengæld.

 • Besvar
  Mie
  21. april 2017 kl. 15:06

  Er folk da gået helt fra snøvsen!!!! Vi taler om et underholdningprogram med 4 kendisser og 4 … helt helt frivillige mere eller mindre overvægtige personer. Der er ligesom ikke udbrudt krig vel de damer 😎 I skulle høre jer selv og den tydelige tilfredsstillelse i viser nu hvor I kan svine Mascha Vang til. Hvor er I dog nogle pæne og ordentlige mennesker! Mascha Vang bliver også svindet til på en ekstra blade, nationen debat omkring hendes kæreste…. gå ud i verden og smil eller kys på en i elsker i stedet!

 • Besvar
  Katrine
  21. april 2017 kl. 15:31

  Kram til dig søde Mascha, syntes bestemt ikke at du gør eller har gjort noget forkert ved at deltage i “Min fede træner”…du gør det på sådan en fin, respektfuld og kærlig måde, du viser tydelig at du ønsker kun det bedste for andre..

 • Besvar
  ullaKære
  21. april 2017 kl. 16:04

  Kære Mascha, tænker på dig og føler med dig. Synes ikke, du har fortjent denne storm. Jeg fornemmer helt klart, at du går til opgaven med et positivt sind – og alt det negative, der er skrevet, er jo slet ikke DIG.
  Kærlig hilsen Ulla

 • Besvar
  Minus
  21. april 2017 kl. 16:04

  Helt enig herre Gud det er jo bare et underholdningsprogram. Har ikke set det,men jeg tænker ikke Masha på nogen måde har ønsket at virke nedladende.Har selv tabt mange mange kilo og ved godt at overvægt skylde mange rigtig mange forskellige forhold og det er ikke altid nemt bare at tage sig sammen… men Masha kom nu frem fra flyverskjul og giver os din egen version af sandheden…

 • Besvar
  Charlotte
  21. april 2017 kl. 18:02

  Jeg synes det var et fint program.
  Hvis folk har ondt på sjælen må de jo handle på det og arbejde med det. Man kan også være tynd og ulykkelig!
  Jaaa, nogle HAR sygdomme/medicinering, der øger vægten betragteligt, men der er fanfilme også MEGA mange, der bare ligger på sofaen og æder bonbons og lort ad libitum. Jeg har veluddannede, bedsteborgerlige venner og de overvægtige dér er røget i parforholdsgryden og laver sovs på piskefløde mv. og skal riiiigtig hygge sig ved at stoppe ting i munden hele tiden! Det er ren vane og dovenskab.
  Det er da fint den slags folk bliver rusket lidt foran flimmerkassen.
  Og jeg har ondt af dem der spiser pga ondt i sjælen men husk, hvad der gælder for alle mennesker: DET ER INGEN SKAM AT HAVE PROBLEMER, MEN DET ER EN SKAM IKKE AT GØRE NOGET VED DEM 😊
  Mascha du skal sgu ikke have det dårligt. Tv klipper og vælger guffet, når der ryger en finke af fadet.
  Metoden: “Let måsen og luk munden” ville nok nedbringe antallet af fedmeramte i DK betragteligt. Og der er jo vejledning at få, hvis man ønsker det. Så hvis man ikke ved hjemmefra, hvad der er sundt at spise, må man jo opsøge den viden på egen hånd. Den er trods alt tilgængelig derude.
  Kom igen, Mascha 😚

 • Besvar
  Niller
  21. april 2017 kl. 19:21

  Kære masca
  Alle journalister / anmeldere er altid sådan ved første afsnit. Jeg synes personligt det er en inspirerende måde at få folk til at tabe sig på 👍 Gid du kunne have valgt mig ! PS. Jeg elsker flyvergrillen!

 • Besvar
  Helle
  21. april 2017 kl. 20:02

  Jeg er selv overvægtig, og blev vildt motiveret og inspireret bare af og se det første afsnit, det kan jeg da ikke være den eneste der er….
  Hatten af for jer kendte for at ville tage mere eller mindre på for at prøve at sætte jer ind i et fremmed menneskes situation.
  Det klip i introen hvor I alle 4 sidder ved bordet og propper jer med godter, opfatter jeg ikke som en hån mod overvægtige, men nærmere som Jah….nu må der guffes.
  Vi har vel alle mere eller mindre lyst til det usunde, der er bare nogle ( inklusive mig selv ) der har sværere ved at styre det.
  Knus og varme tanker til dig Mascha 💗fra en som har levet sundt i de sidste 3 dage🍅🍆🍏og har store planer om at fortsætte det sunde liv.

 • Besvar
  Louise
  21. april 2017 kl. 20:14

  En vigtig ting i livet er tilgivelse.
  Jeg vil ikke gøre mig til dommer, da jeg ikke har set programmet. Jeg har selv lidt af en spiseforstyrrelse og emnet er derfor følsomt for mig. Det er det tydeligvis også for andre. Jeg tror grundlæggende på det gode i mennesker og har man fulgt Maschas blog længe, så vil man vide at hun har et godt hjerte.
  Det retfærdiggøre ikke, at der er mennesker som har følt sig trådt på, men vi har alle sammen begået fejl – det er en uundgåelig del af livet.
  Lad os nu stå sammen om, at passe på hinanden.
  Livet er ikke altid en dans på roser, men i min optik så vil verden blive et bedre sted, hvis vi alle udviste tolerance og troede på det bedste i mennesker..

  • Besvar
   X
   21. april 2017 kl. 20:22

   Tilgivelse 🙄🙄🙄 ved da ikke helt hvad du vil søge tilgivelse mod, men Mascha skal da overhovedet ikke undskylde noget … hun medvirker i et program om overvægtige… som vi ved Gud har ALT for mange af!!!! Jojo nogle har da problemer… det ville jeg også have som fed og jeg forstå måske godt at de nu dækker sig under det… Mascha ingen undskyld fra dig ❤️

   • Besvar
    Karina
    22. april 2017 kl. 12:15

    X…du er en stor fed kujon..
    Så ved du hvad du er??? Og hvad fanden bilder du dig ind KlOVN!

 • Besvar
  Minus
  21. april 2017 kl. 21:10

  Kære Masha. Husk som alt her i livet, det går over…

 • Besvar
  Minus
  21. april 2017 kl. 21:11

  Kære Masha. Husk som alt her i livet. Det går over…

 • Besvar
  Nordjyden
  21. april 2017 kl. 22:23

  Hej sødeste Mascha!
  .. Ja ja, jeg har også set det der program og jeg synes det var helt vildt GODT! Hvor er det fedt, at du vil hjælpe den unge pige. Folk lægger fokus, et helt forkert sted i det program. Det drejer sig om, at du skal tabe dig SAMMEN med en pige, så selvfølgelig er du da nødt til at tage på inden, det er sguda logik – men det ved du jo. Folk skal stoppe nu.

 • Besvar
  Jannie
  21. april 2017 kl. 23:20

  Jeg sender dig alt positivt din vej Mascha. Folk havde allerede dømt det program inden det overhovedet blev sendt i fjernsynet i onsdags. Hvor folk skrev, at de i hvert fald aldrig skulle se det program, til dét kan jeg kun sige “fint, men hold jeres dumme meninger for jer selv”
  Jeg så programmet i onsdags og var godt underholdt fra start til slut, og derudover synes jeg at du er skøn at se og høre på. Jeg skal i hvert fald se alle de andre programmer også. Jeg har nu siden i onsdags spist sundt og holdt mig fra de hurtige kulhydrater fordi at jeg gerne vil tabe mig 10 kg. Så tak for at du også kan hjælpe en masse mennesker og så skide være med dem der hater. Hvis man kan hjælpe nogen, vil det være det værd ik? Håber vi ser dig i mere fjernsyn fremover, for du er så sød og dejlig. Lad aldrig nogen fortælle dig andet.

 • Besvar
  Louise
  22. april 2017 kl. 0:22

  Hej Mascha. Jeg ville egentlig have kommenteret på dit nyeste indlæg, men det er lukket for kommentarer og jeg vil egentlig gerne ud med min mening, om du har brug for den ved jeg ikke, men tænker alle nuancer i pænt sprogbrug er i orden 🙂

  Jeg er ikke stor fan af programmet, som det er i sin nuværende form. Faktisk synes jeg det er hånligt og pinligt, men når det så er sagt, så forstår jeg præmissen. Synes det er rigtig fint, at nogle kendte mennesker med et flot ydre skal hjælpe og motivere folk, der ikke selv er tilfredse med spejlbilledet! Dog hopper min kæde lidt af, når TV3 så begynder, at vil have de her kendte til at sætte sig i den overvægtiges sted, for som du selv er inde på, så er det umuligt for jer! Så hvis bare i have været med som helt jer selv, som motivation og coach for deltagerne så havde programmet haft en helt anden betydning for mig. Jeg er desuden helt med på, at i filmer i rigtig lang tid og derfor kan visse ting, som aldrig ville få opmærksom uden et kamera, pludselig blive til en kæmpe ting. Jeg mener, at visse af dine kommentarer var ret uheldige, men anerkender også at det er klippet sammen for at skabe den største underholdningsværdi; hvor ville jeg dog bare ønske at underholdning ikke stod øverst på TV3’s tavle når det handler om noget så følsomt som ens vægt…

  Men selvom jeg på ingen måde er fan af programmet og heller ikke er super vild med visse af dine kommentarer, så hopper min kæde fuldstændig af, når folk kommer med trusler mod dig, dit barn og din familie. Og det er egentlig også grunden til denne kommentar! Jeg håber du ser den øverste del, som et konstruktivt svar på hvorfor jeg personligt ikke bryder mig om programmet, men først og fremmest skal du vide, at de fleste af dem, der ikke bryder sig om programmet, på ingen måde, ABSOLUT INGEN, kunne nogensinde finde på at komme med så forfærdelige ting, som trusler! Jeg kan slet ikke begribe, hvordan nogle folk kan finde på den slags, og jeg sender virkelig al min medfølelse til dig og din familie ❤️ Jeg er simpelthen så ked af den generelle tone på nettet, som er så fyldt med had, at jeg helt kan miste troen på det gode i mennesker. Uanset hvor gal eller stødt jeg kan blive, vil jeg ALTID holde en god konstruktiv tone og aldrig gå ned på et niveau, hvor det bliver ren tilsvining! Jeg håber stormen hurtigt forsvinder igen, for uanset hvor meget jeg håber det program lukker og slukker, så har ingen mennesker fortjent at få trusler, faktisk bare trusler alene burde give et par dage par tremmer, men det er en anden diskussion! Jeg håber du kan bruge mit lille indspark til et eller andet, om ikke andet, at selv modstandere af programmet, altså står 100 % bag dig i alt det her modbydelige, der er sket efterfølgende, for det er klamt, umenneskeligt og skræmmende.

 • Besvar
  Hanne
  22. april 2017 kl. 1:37

  “Jo mere uenig, du er med nogen. Jo pænere skal du tale til dem.”
  -C. Kjærsgaard, DR

 • Besvar
  S
  22. april 2017 kl. 12:01

  Jeg synes det var et fint program, jeg har ikke brug for at tabe mig, men blev motiveret til en mere sund livsstil.
  Jeg synes virkelig det er synd for dig og tænker at mange måske har været jaloux på dig igennem længere tid fordi du har succes på mange områder og så har det her program simpelthen tricket noget hos dem. Negative mennesker vil jo bare tolke negativt. Du har intet sagt eller gjort forkert!
  Jeg håber der falder en hård dom til de syge mennesker der har sendt dig disse modbydelige trusler., politiet skal i hvert fald nok finde frem til dem!

 • Besvar
  Lotte
  22. april 2017 kl. 12:03

  Kære Mascha
  Du er det fineste, dejligste og skønneste menneske og jeg er også sikker på, at du også er et stærk menneske og kommer hel igennem dette. Og modgang gør stærk, du bliver stærk som Pippi 😉
  Jeg så programmet på TV3 og jeg synes du var så sød og imødekommende overfor Christina. Hun var så langt fra din kropsideal og du mødte hende som hun var en af dine egen. Man kan på TV mærke at du bare vil Christina det bedste.
  Jeg er ligesom dig 1.61 cm. men efter jeg er blevet mor og levet i flere år som famile er jeg nu 20 kg større end dig. Indtil jeg fyldte 30 år havde jeg selv en lille krop med vægt mellem 48-54 kg. Jeg drømmer om at komme tilbage dertil, men det er virkeligt svært. Jeg ved jo alt om at spise mindre kcal end man forbrænder… jeg synes ikke programmet nedgør min overvægt, men med dine ord giver det mig et wake-up. Livet var for mig var da sjovere som slank og hvor tøjet bare sad bedre og fyrene vente sig om på gaden efter mig. Jeg er selvfølgelig nu en lykkelig mor til den dejligste datter, men vil da øge min selvtillid uden min muffin.
  Det er sørgeligt, at du er, hvor du er nu mht. trusler og afpresning. Tænk at mennesker kan være så lave.
  Jeg glæder mig SÅ meget til at følge dig og Christina og håber i kan motivere mig med mine +20 kg.
  Håber du får en god weekend.
  Knus

  • Besvar
   Jeanette
   22. april 2017 kl. 12:29

   Så godt skrevet – lige mine ord.
   Så ærgerligt at alle de negative skal overskygge at der faktisk er mange af os der blev motiveret af programmet, mig inkl. Det glemmer medierne bare sjovt nok at få frem i lyset.

   • Besvar
    Malene
    22. april 2017 kl. 16:09

    Enig med jer piger❤️

 • Besvar
  Malene
  22. april 2017 kl. 16:08

  Mascha, du betaler satme en høj pris for alle de gode ting du gør.

  Støtte, kærlige tanker og et varmt kram herfra❤️

 • Besvar
  Annie Jespersen
  23. april 2017 kl. 16:20

  Hej @Mascha…..det kan lyde underligt, at en gammel farmor/mormor er inde for at læse din bog, men jeg har været en af dine største fan siden jeg så dit søde ansigt i zulu djævleræs….jeg synes du er sød, dygtig og et helt igennem skønt menneske, med hjertet på rette sted….håber du kommer dig ovenpå den uhyggelige storm du lige har været igennem, du gør det godt smukke pige…..ingen af os mennesker er perfekte, men så længe vi tror på os selv, er de bedste forbilleder for vore børn, så går det aldrig helt så slemt….kærlige tanker fra en gammel kone 💜

  • Besvar
   maschavang2
   23. april 2017 kl. 23:07

   Tusind tak Annie 🌸💗

  Skriv en kommentar