16 I Ikke kategoriseret

Billeder fra vores påskeferie

Så er påsken slut, og det skulle julen vel egentlig også være nu… Det ved vejret vist bare ikke.

Vi har haft en skøn, skøn påske hos mine forældre i Jylland. Hollie Nolia savner altid mormor især, så det var dejligt bare at hygge hos dem, se onkel Henrik, morfar og olderne, samt veninden Silje. Og mig, jeg indtog sofaen og nød hvert minut. Må sgu indrømme jeg er lidt tvær for tiden, grundet streng diæt og træning – vil fandme bare gerne ha’ en frysepizza og et glas vin snart! Derudover er der sket en masse ting, som af den ene eller anden årsag har tynget og drænet mig – så nogle dage var tiltrængt! Lørdag, når jeg har skudt en reklame, tror jeg der skal hygges igennem med god mad og champagne.

I får lidt billeder, og så vil jeg ligge mig ind i sengen med min skønne mus, og lade hende falde i søvn med hovedet på min mave, imens jeg ser sidste afsnit af Billions ♥

IMG_6558

Vi fik også besøgt min (single) lillebror Henrik i Suldrup, hvor han har et skønt lille hus. Min far er vognmand, og min lillebror og far kører begge lastbil i firmaet. De ligger ikke på den lade side, og jeg er vokset op i en rigtig knokler-familie.

IMG_6534

De to piger er jævnaldrene, og leger så godt sammen. Sjovt nok foregår meget af deres leg med engelsk sprog, og det er ret utroligt hvad de egentlig kan sige. Det må være en kombination af rejser og iPad, for det er gode sætninger osv. Vi kiggede noget på hinanden, da vi lyttede til hvad der foregik på værelset.

IMG_6620

IMG_6496

Jeg smuttede en tur til Butik Blossom i Nibe, for at shoppe lidt, og se lige hvem jeg mødte… Skønne Camilla Framnes, som jo også er Blogly blogger ♥

IMG_6613

IMG_6609

Hjemme igen, én savner mormor så inderligt ♥

Hun sagde til mormor om ikke der var en børnehave i nærheden, for så kunne hun jo flytte hjem til mormor, og gå i børnehave dér. Mormor skulle bare følge med den første dag, så kunne hun sagtens gå der alene de andre dage. Da hun så spurgte mormor om hvordan man egentlig flyttede, og mormor sagde at det gjorde men i en bil, sagde HM: Jamen jeg har jo ingen bil mormor, men så kan jeg bare bestille en taxa.

Haha ♥

IMG_6733

Tivoli i påsken. Vi var inde for at se Pippi, opførst af Mastodonterne, og det varSÅ godt et show. Hollie Nolia var naturligvis i fuldt udstyr, og helt opslugt i forestillingen, som hun havde glædet sig meget til. Vi fik også leget lidt på Rasmus Klumps legeplads, og givet ham et kram.

IMG_6671

IMG_6675

IMG_6683

IMG_6694

IMG_6698

IMG_6708

Vi var meget heldige at blive inviteret backstage, for at møde Pippi efter showet. Dét kan I vel nok regne ud, var et hit af de helt store!

IMG_6719

 

 

Læs flere indlæg

16 Kommentarer

 • Besvar
  Signe
  18. april 2017 kl. 21:28

  Afsted til Astrid Lindgrens verden i Sverige med jer! Der har I ikke været, vel? Vent lige, til det bliver lidt varmere, hun vil helt sikkert elske det. Der får man også krammere af Pippi og leger måske gemme med nogle af skuespillerne. Kæmpe hit hos vores unger, dengang de var små nok 🙂

  • Besvar
   maschavang2
   18. april 2017 kl. 21:32

   Hun har været der, og vi skal afsted igen 🙂

 • Besvar
  Camilla
  18. april 2017 kl. 22:16

  Single siger du 😉😉

 • Besvar
  Chelina
  18. april 2017 kl. 22:32

  Men hvordan får man så fat i ham lillebror Henrik, så man kan ændre på den singlestatus? 😍

 • Besvar
  Mette N
  18. april 2017 kl. 22:40

  Smukke Mascha.. Hvor er dine mega fede bukser med sølvstribe + cowboy jakke fra? Du er så smart! 🙂

  • Besvar
   maschavang2
   19. april 2017 kl. 7:45

   Tak 😊 Bukserne er gamle fra Zara og jakken er custommade fra Rails.

 • Besvar
  Bettina
  18. april 2017 kl. 22:42

  Skøn påske <3

  Dine solbriller fra din instastory Idag – hvor er de fra?

  Jeg er MEGA kræsen -MÅ eje et par! B E S A T 😎

  • Besvar
   maschavang2
   19. april 2017 kl. 7:45

   Ved det simpelthen ikke, beklager.

 • Besvar
  Tina KH
  18. april 2017 kl. 23:28

  Så dejlige stemningsbilleder:-)

 • Besvar
  Pernille
  19. april 2017 kl. 6:55

  Ha ha ha…. Jeg læste…. “vi har leget med Rasmus Klump”…. Og det første billede jeg ser er Rasmus og HN….. Og tænkte….. Nå, er det, det hun kalder ham….. med et kærligt strøg :-)…. Briller, Pernille…..briller.

  • Besvar
   L
   19. april 2017 kl. 7:01

   Er ret sikker på det er Maschas bror Henrik😉

   • Besvar
    Mie
    19. april 2017 kl. 7:36

    Skønne billeder 😄 Hollie er heldig at vokse op med så meget kærlighed.

    Din mor er meget flot… med de gener behøver du ikke ikke frygte alderen ❤️

  • Besvar
   maschavang2
   19. april 2017 kl. 7:44

   Hahaha!! 😄

 • Besvar
  Lise
  19. april 2017 kl. 12:33

  Jeg vil godt lige sende en kæmpe ros til dig …… eller til din webdesigner 😉 Jeg læser med på forskellige blogge og nyder meget når der bliver postet mange billeder. Men, det betyder også at indlægget bliver langt, og der er altså ikke noget værrer end når man skal scrolle hele vejen op igen for at komme tilbage til et andet indlæg. Så kæmpe hurra for den lille lyserøde button som sidder på din blog nede i højre hjørne 😀 Det kunne mange lære noget af!
  Rigtig god dag ….glæder mig til at følge med i aften 🙂

 • Besvar
  Pernilla
  20. april 2017 kl. 12:12

  Hej Mascha. Jeg er simpelthen nødt til at spørge/vide – hvilken læbestift har du på, på billederne fra butik Blossom (billedet med Camilla Framnes)? Den er super flot! Lidt ligesom den læbestift du havde på til Zulu Awards Cruise 2017. Har forsøgt at finde noget lignende, men det er ikke lykkedes mig endnu. Nu prøver jeg den direkte vej i stedet, at spørge… 🙂

  • Besvar
   Kirsten
   20. april 2017 kl. 16:35

   Ja, den læbestift er jeg også på jagt efter!💄 Mascha, hjælp os 🤞

  Skriv en kommentar