Cravings, sved & tårer

Vi har været i cirkus…

IMG_4843Hvis der er noget jeg elsker, og som vi nyder sammen, så er det små sjove oplevelser. For lidt tid siden, en søndag vi kedede os, kørte vi til Lyngby og gik i cirkus. Vi er blevet inviteret til div. cirkusshows, men det har ikke lige passet desværre, og så ville jeg egentlig også hellere i et cirkus uden store dyr, da jeg måtte gå sidst jeg var et sted med elefanter – det var bare for grusomt, og ikke noget min datter skulle tro var okay.

Vi tog i Baldoni cirkus, uden helt at vide hvad det var, men jeg skrev først til dem og spurgte om de havde dyr, hvortil de svarede at det kun var husdyr. Afsted med os!

Showet var meget børnevenligt, og Hollie Nolia nød især at se kattene, da en af dem lignede Ginger. Baldoni er et meget lille, men hyggeligt cirkus, og imens jeg sad der, begyndte jeg at tænke over sædeantal, indgangsbillet, lønninger og udstyr. Man er vel selvstendig. Det undrer mig det kan løbe rundt, og forestiller mig det er noget de gør ret meget fordi de ikke kan lade være, og ganske enkelt elsker det. Der bliver sikkert færre og færre af den slags underholdningstilbud, men jeg synes egentlig det er så hyggeligt at bevare – når det gøres på en ordentlig måde.

Dette er ikek et reklameindlæg, men en personlig opfordring fra mig om, at støtte og bevare noget særligt. Så tag ud og få en hyggelig eftermiddag med de små børn, og sluk iPad’en den dag. Vi elskede det ♥

IMG_4817

IMG_4830

IMG_4835

IMG_4821

IMG_4815

Næste indlæg

Cravings, sved & tårer