WHAT?!!! Det er så vildt + goodie til jer...

Billedspam fra verdens bedste skitur!

IMG_5976

Sponsoreret i form af jeg er inviteret til eventen, uden betaling.

Jeg tror at dette er den bedste tur Hollie Nolia og jeg har været på, på den måde, at her er masser af børn at lege med. Når hun render hen til dem og siger “come on, play?”, så tager de hende i hånden og render med. Mit hjerte smelter, hun er glad fra morgen til aften, og alt foregår egentlig også på hendes præmisser.

Vi bor på et resort der er helt perfekt for os, Vestlia Resort. Standarden passer lige til mor her, de kan bare noget i Norge og Sverige, som man ikke ser hjemme. Det er så hyggeligt og lækkert, maden er virkelig god, og selvom jeg er sådan en besværlig type der altid skal ha’ noget særligt fra køkkenet, er det intet problem. Her er en virkelig pæn spaafdeling, træningscenter, poolområde med børnepool, legeland, bowling og naturligvis skiområde, og en kæmpe børnelegeplads og børnebakke. Jeg har ikke rigtig prøvet det her før, slet ikke med et barn, men må sige det er over al forventning, det med at tage på skitur.

IMG_6112

IMG_6027

Flæskesvær, var lige hvad der var…

IMG_6144

Hollie er ret sej til skiene, og lærer hurtigt. Vi hygger os ude, og jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skulle ha’ gjort uden crewet fra DM i freestyleski & snowboard. De har hjulpet os så meget med det hele. Jeg er sgu lidt en stor forvirring, når jeg står der og kamp stresser og sveder i alt det gear, skal styre mine egne ski OG Hollies. Thank god for den søde pige Nassu, der tager sig af os. Jeg elsker virkelig at være her, og det er første gang jeg bare kan sidde i en hyggelig sofa imens hun spæner rundt og leger med andre, på denne her måde – det er jo fantastisk! Tror vi begge bobler indvendig af begejstring over denne her tur, som jeg egentlig ikke havde vilde forventninger til. Hun sagde i dag “det er bare så sejt at stå på ski mor, man bliver glad af det” ♥

IMG_6215

IMG_6216

Vi var også helt oppe i “Elsa land” i dag, altså helt oppe på bjerget, hvor de seje skiløbere laver tricks til DM. Shit det er imponerende! Jeg tager mig selv i at holde vejret, og tage mig til hovedet når de flyver rundt der i luften. Det er så badass og egentlig ret sexet, når de er så seje. Stilen er måske lidt mere…. Behåret, end jeg umiddelbart er vant til, haha. De rocker de pister for vildt, i både coolness og stil.

Der er konkurrencer i diciplinerne Bigair, hvor de kører ud over et stort hop og laver tricks i luften, det er ret vildt!! Sloopestyle, hvor de kører igennem en bane med forskellige forhindringer som hop, gelænder de kører henover og store metalrør. Det skal jeg se i morgen, det glæder jeg mig til. Sidste diciplin er Halfpipe, hvor de kører på en rampe, som man kender fra skateboard bla. Det er ret fedt at opleve stemningen her, og der er så mange frivillige der hjælper til, og det er ganske primitivt på pisten – det er jo ikke ligefrem et F1 budget de har, men man kan mærke de elsker det, og det er jo det vigtigste.

IMG_6033

Backpacker OG skibums… Hvad bliver det næste?? 😉

Hold nu kæft jeg har ondt i ballerne af det her, men jeg kører også mest plov for at bremse, så tænker egentlig jeg ikke behøver gå så meget i fitnesscenter her.

IMG_6067

IMG_6058

IMG_6085

IMG_6084

IMG_6214

Hvor vanvittig godt ser hun lige ud, i det outfit. Wooooow!!

IMG_6117

IMG_6139

IMG_6030

IMG_6095

IMG_6065

IMG_6081IMG_6126

Jeg tænker “fake it til you make it”. Man skal aldrig gå ned på udstyr, og der er jo ingen der kan se hvor dårlig jeg er, når jeg slet ikke har ski på.

IMG_6054

Foto: mig og Thorsten Iversen

Næste indlæg

WHAT?!!! Det er så vildt + goodie til jer...