Så er der dømt tøsehygge!

Masser af billeder: Nu på ski!

IMG_5811

Annonce (agtig)

Og vupti, så er vi her!

Vi er simpelthen taget til Geilo i Norge, for at stå på ski og hygge, Hollie Nolia og jeg. Det blev os to alene, da der simpelthen ikke var noget der kunne tage fri her i hverdagene.

Og så tænker I: Står Mascha på ski? Nej! Vil Mascha lære at stå på ski? Njahhhhh… Måske. Har Mascha fundet noget smart skitøj? JA, pudsigt I spørger, jeg tænker faktisk jeg vil klæde sådan en pist, og man skal bare aldrig gå ned på udstyr vel 😉

IMG_5776

Sagen er den, at jeg blev inviteret til DM i freestyleski & snowboard i Norge, og samme dag kom Hollie Nolia hjem fra børnehave og spurgte hvorfor vi ikke havde været på skiferie, da nogen i børnehaven havde været det. Så greb jeg chancen, for det er lidt sjovere at tage afsted når der er en form for et program, med folk der kan vise os rundt og lære os lidt, samt udforske det der ski-miljø lidt bedre. Det er altså ikke noget jeg er betalt for, det er ren og skær hygge og oplevelser, fordi muligheden bød sig, og fordi der var et børnevenligt resort der lokkede lidt. Altså det var ikke restoret der lokkede mig, var det bare så vel (!!), men tanken om spa, træning, badeland, legeland og varm kakao foran pejsen – ja tak! Jeg markerer derfor indlægget som annonce, da man som blogger skal gøre det, bare man er inviteret til åbningen af en fucking konvolut, selvom der ikke rigtig er mere i det end dét.

IMG_5710

IMG_5870

IMG_5850

Mange her spørger om jeg har været på ski før, og ja det har jeg. Det har bare været lidt…. Altså knap så heldigt:

Min første gang på ski var i folkeskolen, sammen med 8. klasse. Det var Trysil i Norge, og selvom jeg aldrig havde haft et par ski på, strøg jeg bare afsted. Når jeg møder mine lærer fra dengang, taler de stadig om hvor god og frygtløs jeg var på skiene. Altså indtil jeg kørte ud over siden af en pist, sad fast og fik skader i miniskerne. Jeg sad i kørestol noget tid efter, hvilket var en lidt uheldig ende på den tur.

Anden gang var sammen med Nicolas, Hollies far, for ca. 7 år siden i Frankrig. Han havde oplevet mig hoppe i et par skøjter for første gang og bare spurte afsted uden problemer, stille mig op på et jetski (ikke at forveksle med vandscooter) for første gang og drøne afsted, negle tricks på kørebane, og holdt sig til hovedet når han for sjov havde sagt, jeg bare skulle give fuld pedal i en boogie ud over en stor skrænt – og  jeg gjorde det, som havde jeg aldrig lavet andet. Ja, det er egentlig bare for at undskylde ham for, at hive mig med op på en rød løjpe på førstedagen. Der stod jeg så, og anede ikke hvad jeg egentlig skulle gøre med de ski, og det gjorde det ikke bedre, at der blev så dårligt vejr at man intet kunne se. Jo, jeg kunne se Nicolas drøne forbi mig, men han hørte ikke jeg kaldte på ham. Han troede jeg var kørt i forvejen (som om!), og var da også imponeret over han ikke kunne indhente mig. Nej, for jeg stod ligesom på toppen af bjerget, i uvejr, på en pist der af samme grund blev lukket. Helt alene! Jeg prøvede at komme ned med vandet sprøjtende ud af hovedet, og skiene under armen. Jeg blev efterlyst, og heldigvis fundet i uvejret!

IMG_5747

IMG_5749

IMG_5753

IMG_5754

Så nej, det er ikke den store erfaring jeg har på ski, men jeg synes det er SÅ sejt, og vil meget gerne lære det. Om ikke andet, så give Hollie Nolia en stor oplevelse med det. Hun skriger og hviner som en stukket gris, fordi hele hendes krop bobler af glæde og spænding over at være her. De sidste to aftener inden afgang, faldt hun i søvn med sine skibriller, som jeg måtte tage af hende når hun sov ♥

Vi ankom i går, og bor på det mest fantastiske hotel, Vestlia Resort. DM i freesyleski & snowboard er i fuld gang, og vi glæder os til at hygge med dem, og se en masse tricks de næste dage.

Jeg kommer til at spamme jer med billeder!

IMG_5667

IMG_5671

IMG_5793IMG_5845

IMG_5858

Hollie kan skam godt tage billeder af mor ♥

IMG_5803

 

Næste indlæg

Så er der dømt tøsehygge!