Hudpleje: Min daglige rutine

Jeg har noget vildt til jer!

WIFOPRO#Plenti-Mascha-vang-9300-FOR-WEB

Sponsoreret samarbejde

Wuhuuuuu jeg har godt nok glædet mig til at afsløre dette samarbejde for jer, da der hele vejen igennem er tænkt på JER.

Jeg har simpelthen lavet mit eget abonnement, i samarbejde med Plenti, hvor jeg har valgt hvad det skulle indeholde, ud fra hvad jeg forestiller mig er jeres behov – med udgangspunkt i mig selv.

Jeg ved ikke om man kan forestille sig det, men jeg taler ret meget. Det troede jeg egentlig ikke selv, før jeg fortalte min veninde om hvad jeg havde gang i, og sagde at jeg brugte enormt meget data, men talte jo ikke rigtig i telefon. Hun kiggede bare på mig, som den der gule smiley hvor øjnene er ved at trilde ud af hovedet: JO Mascha, du taler rigtig meget i telefon!!! Nå, nå okay da…

WIFOPRO#Plenti-Mascha-vang-9432-FOR-WEB

Så, jeg taler åbenbart meget i telefon, jeg bruger naturligvis vanvittig meget data og sender en hel del SMS’er og MMS’er (min mor får virkelig mange billeder af barnebarnet). Jeg hader at stå i en situation, hvor jeg får besked om jeg nu har brugt min data, det skal ingen kvinde opleve, når hun er midt i at google nye sko eller hvor mange grader en frysepizza skal ha’ i ovnen. Dét har været min grundtanke, ingen begrænsninger… Det er mest mig.

WIFOPRO#Plenti-Mascha-vang-9333-FOR-WEB

Det er også ret meget mig, at købe ugeblade og månedsmagasiner. Jeg elsker det, alt lige fra kulørt sladder, til mode, dameblade, bolig, børnemagasiner og alt derimellem. Dét løber dælme op i længden, bare det ét magasin koster, jøsses! Så dét skal I også ha’ med. Jeg er jyde, det er ren Palles gavebod det her ♥

Jeg er ikke typen der sidder i et læsehjørne med benene over kors, og en lille læselampe. Jeg er faktisk slet ikke typen der læser bøger, men jeg er blevet overraskende vild med at høre lydbøger. Det er som regel når jeg flyver, kører bil eller ligger og får lavet vipper, det er så smart. Jeg skal igang med #girlboss nu, og vil slet ikke undvære at kunne lytte til lydbøger eller ha’ adgang til e-bøger. Der er nemlig også mange børnebøger, og det er meget rart altid at have en godnathistorie ved hånden, på Hollie Nolias iPad, når vi rejser rundt. Kan jo ikke slæbe alle de bøger med, vel.

Så, det jeg har lavet til jer, er et abonnement hvor ALT det jeg selv har aller mest brug for indgår, da jeg også forestiller mig det er jeres behov – hvilken kvinde kan næsten undvære det? I skal aldrig tænke på om I taler for meget, om I bruger for meget data, og I skal ikke slet ikke bruge alle jeres penge på blade og magasiner, for det får I alt sammen her, og der er naturligvis ingen binding.

I mit Mascha-abonnement får I:

♦ Fri tale

♦ Fri data

♦ Fri SMS

♦ Fri MMS

♦ Adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger

♦ 70 ugeblade og månedsmagasiner

 

For bare 159 kr. pr. mdr.

I finder mit abonnement her

WIFOPRO#Plenti-Mascha-vang-9311-FOR-WEB

Næste indlæg

Hudpleje: Min daglige rutine