Det er sådan her man gør...

Cuteness overload!

IMG_3896Se lige de to her, er de ikke skønne ♥

Det er en lille lokal dreng fra Thailand, på Railay beach, som Hollie Nolia var skrup forelsket i. Hun skulle altid liiiige hen og se om han var der. Det var nu ikke fordi det var gengældt fra starten af, men den lille dame insisterede. Måske I så videoen på Instagram? Ellers er den HER.

Jeg ved I vil spørge, og mange har da også allerede spurgt, hvad der er sket med hendes tand. Hun er faldet og har slået den hele to gange, desværre. Håber den nye kommer pænt ud.

Her har hun vundet hans hjerte, men så se de nederste billeder. Han skulle lige hives i land først…

IMG_3886

IMG_3892

IMG_3881

Det gode ved thaibørnene er, at de må rende rundt og lege, uden der er to hysteriske forældre der løber i røven af ungen konstant. Åhhhh lad nu de børn lidt selv, jeg var chokeret over hvor lidt imødekomne andre børn (og deres forældre) var. Loosen up! Der sker ikke noget ved de lige render alene ind i en butik, får lidt sand eller en solstråle på sig, eller sutter på et par beskidte isfingre. Hvis børnene bliver uenige, så har de også godt af selv at prøve at finde ud af det, uden der står et voksent dommerpanel og reder trådene ud. Det går nok ♥

KOM HER, jeg vil ha’ dig!! Ja jeg ved simpelthen ikke hvor hun har det fra.

IMG_2871

IMG_2869

IMG_2870

IMG_2873

Pssssssst!!! Kig forbi senere, jeg har noget godt til jer!

Næste indlæg

Det er sådan her man gør...