Summer vibes...

Min selvbruner er nomineret!!!

DBA_logo2017_nomineretYaaaaay det er helt så jeg dirrer og strinter i bukserne, jeg er SÅ glad!!

Jeg har lige fået at vide, at min Mascha Vang Selvbruner Mousse er nomineret til en Danish Beauty Award. Endda forbrugerprisen, som jeg da synes er den fornemmeste af dem alle!!! Say whaaaaaaaat ♥

Jeg synes naturligvis selv, at dette er det bedste selvbruner produkt der er på markedet, og jeg er glad for at læse der er rigtig mange der er enige – TAK!

Det har været udfordrende at skabe et produkt i den rette konsistens, den helt rette farve og uden den der generende selvbrunerlugt. Der er ikke nogen lugt/duft i dette produkt, men alt efter ens individuelle PH værdi, kan det ramme ens næsebor en smule – men det er altså ikke produktets skyld. Farven synes jeg er en flot gylden farve, som kan intensiveres ved gentagne påførelser, men lær lige produktet at kende, inden du gir’ den max gas. Moussen er nok det produkt i serien, der er lettest at anvende, især hvis man ikke er så erfaren som jeg selv. Jeg har lettest ved at bruge sprayen, da jeg har gjort det i mange år.

Min selvbrunerserie er udover svanemærket også allergicertificeret, hvilket betyder at det er lavet med omtanke, så selv gravide eller dem med sart hud, kan anvende Mascha Vang Selvbrunerserie. Der vil altid være få der ikke kan tåle det, men det er lidt som med nødder, de er gode for de fleste, men der er få der ikke kan tåle dem – og det er jo ikke nøddernes skyld ♥

Hvis I har brug for tips eller mere info om produkterne, har jeg lavet en side med det hele HER.

Hvis I har prøvet produktet og synes det er godt, må I MEGET gerne give det en stemme, i nomineringen til Danish Beauty Award (hvorfor er det egentlig på engelsk, hvis det er dansk?)

 

STEM HER ♥

Jeg arbejder på at lave en video hvor jeg viser hvordan de forskellige produkter påføres. Stay tuned!

IMG_4448

Psssst: Mange spørger til om det kan passe at selvbrunersprayen ikke skal være helt fuld, og ja, det er helt bevidst. Der er netop det der skaber lufttrykket i flasken, uden vi sviner miljøet til. I får alt det I betaler for i flasken, og som der står derpå – flasken er bare lavet større, for at skabe trykket.

IMG_4454

Næste indlæg

Summer vibes...