Mors egen lille Mowgli

Så er der styr på tornadoen!

IMG_2416Der er én der får sig en på opleveren! ♥

Det er relativt mange dage vi er afsted, og for at få underholdt en utrættelig 4 årig tornado, er der ikke noget sted hun er bedre pacificeret end i en kajak. At os der så padler bliver dobbelt så trætte, var nok ikke gennemtænkt.

Da man ikke kan komme til og fra vores hotel Centara uden at sejle, gør det stedet både fredeligt og roligt, men naturligvis også lidt mere omstændigt at skulle noget. Der er en lille “monkey trail” over klippen til Ao Nang byen, hvor der kan spises og shoppes, men den er ret svær for Hollie Nolia. Vi har gået den én gang, og det var umiddelbart nok – men dog en skøn oplevelse.

IMG_2413

Outfit:

Mig: Underprotection
Hollie Nolia: H&M

IMG_2460

IMG_2456

IMG_2442

IMG_2437

 

   

6 kommentarer

 • annbeth

  Hey – hvor er din kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvis I ikke allerede har prøvet det, så book en massage tid til dig og Hollie – gerne i samme rum. Mine børn ELSKER det, og de er også små tornadoer. Prøv det, prøv det – hun vil elske at ligge der og blive nusset og komme helt ned i gear 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Hvor er den fine grønne kjole fra ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Tag en longboat til Tonsai Beach , et meget hyggeligt sted, som at være tilbage i 80’erne? Medmindre de også har ødelagt stedet med nybyggeri. Vi var der for 6 år siden og nød det var få turister , mange backpackere der klatre, aber i træerne og kun en grusvej. Det ligger på den anden side af Railey Beach. Der er ikke meget at se, men kunne være et hyggeligt afbræk på jeres lange ferie, og en god frokost kan man jo altid nyde.
  Fortsat god ferie☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er den smukke kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Schack

  Kunne også godt tænke mig at vide hvor den smukke grønne kjole er fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Mors egen lille Mowgli