20% på rent vasketøj, lige til døren!

At flyve med børn, sådan gør vi.

IMG_1433Vi er ankommet til Krabi, og havde en rigtig fin tur herned. Flere har spurgt til det med at rejse med barn, og det har jeg jo gjort siden hun var helt lille, og altid gået rigtig godt.

Jeg husker tydeligt vores aller først flytur. Det var til Aalborg, og Hollie Nolia har været ganske ny. Jeg var et nervevrag over at skulle flyve med et kolikbarn, men udsigten till aflastning var næsten ikke til at stå for. Jeg fik allerede inden jeg sad i flyveren, hældt modermælk ud over en anden rejsende, og husker faktisk ikke hvordan turen gik – meget er fortrængt fra den periode.

Én ting der altid har virket, uanset alder er, at de skal drikke noget ved start og landing. Når de drikker, så undgår man propper i ørene. Så frem med sutteflasken til de små, og ha’ en brikjuice, eller andet, til de større.

IMG_1435

IMG_1432

Hollie Nolia har altid været utrolig glad for at flyve, og for at underholde, hvilket ikke altid har været lige sjovt, når hele flyveren ville sove og hun ville stå på klapbordet og synge ♥ Men sur og umedgørlig, har hun aldrig været. På en flyver, altså. Hun elsker at flyve, fordi hun ved hun skal frem til noget godt og spændende.

Selv på lange ture, med kun et par timers søvn, andre gange slet ingen, klarer hun sig rigtig fint og uden bøvl eller problemer, med få underholdningsgenstande. Der er altid underholdning at finde i skærmen på turen, og det er enten børneserier eller spil der er det sjoveste. Med sig i egen taske, som i sig selv er en lille “event”, har hun denne gang iPad, et par bøger og lidt små legegenstande, der ikke fylder alverden, og nogle snacks. Signe vi rejser med havde været så sød og kreativ at lave en lykkepose til hende, med flere gode gaver og overraskelser på turen – dét var et hit!

Generelt føler jeg der er stor forståelse fra andre rejsende og kabinepersonale, når man flyver med børn, og man er jo sjældent den eneste. Jeg frygter aldrig en flyvetur med Hollie Nolia, men glæder mig altid, da hun er god og nem at have med (7-9-13) ♥

IMG_1438

IMG_1439

Næste indlæg

20% på rent vasketøj, lige til døren!