Hotellet i Krabi, her skal vi bo

Dét her OnStar, er så genialt!

IMG_1101

Annonce

Jeg blev for nylig kontaktet af et high end bilbrand, der spurgte hvorfor jeg kørte Opel, og om jeg ikke hellere ville køre noget mere fancy. Svaret var faktisk ret simpelt, jeg kører i min Opel MOKKA X, fordi det er den bil jeg selv har valgt, og den jeg helst vil køre i. Jeg er simpelthen så glad for bilen og dens funktioner, at den ikke sådan lige kan vippes af pinden – heller ikke af biler med høj cigarføring. Jeg er ret sikker på at alle der kender mig privat, ved hvor glad jeg er for min bil. Jeg er typen der, hver gang der er en der skal køre med, lige fortæller om alle de smarte ting den kan, og det er ikke engang løgn. Produktionen jeg arbejder med for tiden, havde et hyr med mig, fordi jeg ikke gad køre i deres produktionsbil – KUN min MOKKA X er god nok. Og nu skal jeg fortælle jer hvorfor.

Udover smarte ting som at den selv ved hvornår jeg (altså bilen!) skal ha’ langt lys på, der er varme i rattet eller den nye store skærm i bilen kan alle mulige smarte ting, så er der især én vigtig funktion der gør bilen det bedste match for mig – især som mor. Nemlig OnStar. Lad mig forklare…

IMG_0966

IMG_0968

For det første, og det vigtigste, så har jeg aldrig følt mig mere sikker i en bil. Min MOKKA X har nemlig OnStar, som betyder at der hele tiden er et “øje” på min bil. I loftet sidder et par knapper, hvor der på den ene står SOS. Trykker jeg på den, er der straks en stemme der taler til mig, og kan lokalisere min bil. Altså det er et rigtigt menneske der sidder i den anden ende. Det kan være jeg kører bil, og Hollie Nolia får noget galt i halsen på bagsædet, eller en passager får et ildebefindende. Så kan jeg hurtigt trykke på knappen og sige KOM OG HJÆLP! Eller få nærmeste skadestue sendt direkte til min navigation imens jeg kører, som jeg kan fortsætte efter. Det kan også være jeg overværer en ulykke, og så er hjælpen let at få ud, med mig som forbipasserende.

Det her er nok det jeg er mest begejstret for, og gør mig tryg. Jeg læste på et tidspunkt om en soloulykke, hvor en kvinde var kørt galt og dagen efter fundet død. Kører jeg galt, så bliver det omgående registreret at f.eks. airbagsene er gået, og en person vil tale til mig. Svarer jeg ikke, kan de med det samme sende en ambulance hen til min bil, som de kan se hvor befinder sig. Jeg er altså aldrig alene, hvis jeg bare lige trykker på knappen – modsat kan jeg trykke på en anden knap, og blive usynlig, hvis man har grund til det. Jeg forstår slet ikke, at alle biler ikke har denne funktion.

IMG_0965

En anden knap jeg bruger rigtig meget, er min OnStar knap. Bag den sidder der nemlig, som ved SOS-knappen, også en person. Det er til lidt mindre SOS situationer. Jeg bruger den som regel til at finde vej, eller hjælp til at finde noget jeg leder efter. Rasmus var en dag nødt til at overtage pladsen bag rattet, da jeg fik slem migræne under køreturen, på vej ud efter noget. Jeg måtte krølle mig sammen på passagersædet, og kunne ikke holde lyset ud ved åbne øjne, så jeg kunne sætte navigationen i gang. Så trykkede jeg på OnStar og sagde hvilken butik jeg skulle til, og så sendte han destinationen til min bil imens vi kørte, og Rasmus kunne fortsætte. Genialt! Jeg bruger den også hvis jeg kører bil og pludselig skal finde en dyrehandel eller ønsker thaimad med hjem, så finder vedkomne lige et sted og sender adressen til min navigation – eller hvis jeg bare lige skal vide hvornår en butik lukker. Jeg bruger det faktisk ret meget, og det er altid søde dansktalende personer i den anden ende. De taler også engelsk og andre sprog, men nu er jeg jo dansk.

Jeg lavede lige en video, så I kan se hvad jeg mener…

Ja ja, jeg skal lige lære det Youtube. Måske man kan finde et andet startbillede. Jesus Christ!

IMG_1057

IMG_1107

IMG_1030

IMG_1106

IMG_1025

Outfit:

Handsker er gamle, og intet mærke i / Kunstig pelsjakke fra After The Robes / Øreringe fra A-Hjort.

IMG_0986

IMG_1105

IMG_0982

Næste indlæg

Hotellet i Krabi, her skal vi bo