Bedste børneoplevelse længe!

Jeg siger det igen: Jack’s Barre, kom!

IMG_0277Jeg er ellers ikke meget for at træne inde, selvom jeg har givet det mange forsøg. Jeg er mere til at komme ud i den friske luft, hvor jeg er mig selv og kan være alene med mine tanke eller tømme hovedet, uden der er andre mennesker eller øjne i nærheden. Men, der er én undtagelse.

Min gode veninde Mai-Britt, der har Jack’s Studio på Amager, kan altså altid trække mig med ind til en af hendes timer. Det er en lille hyggelig sal, og Mai-Britt er fantastisk til barretræning – Jack’s Barre.

Jeg ejer seriøst ikke skyggen af rytme eller koordinering, så udover hun beriger mig i den time det står på, tænker jeg også jeg leverer en form for nyttefuld tilstedeværelse. Så kan man selv bestemme om man vil se på mig som ugens joker, der står der og fjoller rundt, eller stille sig ved siden af mig, så man ved man ikke er den ringeste på holdet. Sådan kan jeg også være så behjælpelig.

Barretræning er sådan lidt balletagtig, og når man har været der noglegange, får man lidt følelsen af at være ret så elegant, når man står der og stritter med tæerne og en knold på hovedet. Jeg elsker det. Det er hyggeligt, hårdt og effektivt, så det supplerer jeg den næste tid min træning med. Jeg satser allerede på tre gange næste uge, så kom!

Lørdag er der dans for de mindste på 3-4 år, kl. 9:45, det tror jeg også vi tager til ♥

 

Billederne herunder er fra i sommers, jeg var knap så elegant i dag, at det var værd at flashe…

IMG_7179

IMG_7174

IMG_7172

IMG_7166

Næste indlæg

Bedste børneoplevelse længe!