Nu i Skagen. Sikke en (dejlig) dag...

Fortiden fandt mig på et photoshoot…

IMG_1239Hjemme igen, lige landet med aftenflyet fra Aalborg.

I morges vågnede jeg på det skønne Ruths Hotel i Skagen, hvor jeg fik en dejlig morgenmad. Jeg sover bare ikke godt nye steder, så var langt fra udhvilet da jeg kl. 8 blev hentet til dagens photoshoot med SOLO, som jeg er ansigt for. Det var sommerkollektionen det skulle skydes, og vi kunne godt ha’ brugt noget bedre vejr. Hold kæft det var koldt! Mange af billederne blev skudt udenfor i bare tæer og små kjoler. Jeg frøs i forvejen under optagelserne i går, så nu står snottet naturligvis ud af mig.

IMG_1271

IMG_1269

Heldigvis havde makeupartisten Bibi nogle tæpper med der kunne isolere mig imens fotografen gjorde klar mellem hvert outfit.

Det er første gang Bibi har lavet makeup på mig, men da jeg hørte hendes navn og så hendes ansigt, vidste jeg med det samme hvem hun var. Jeg har nemlig mødt hende én gang før – for 20 år siden!

Da jeg var teenager gik jeg i skole i Suldrup, og jeg husker tydeligt jeg var til en fest i sportshallen, hvor der var denne her mega seje og smukke pige. Hun var ældre end mig, og kærester med en af de ældre fyre fra byen, men hun kom ikke selv derfra. Da hun kom ind ad døren til alle os bonderøve, måbede vi allesammen. Hun var en rigtig bypige, topsmart og lige lovligt fremme i skoene. Jeg kunne ikke lade være med at overbeglo hende, og var vildt fascineret. Wow hvor var hun cool! Ingen fra den lille by gad tale med hende, men jeg husker at jeg gjorde, og hun fortalte at hun var makeupartist, og sagde til mig at jeg sagtens kunne få taget nogle modelbilleder.

Altså… Lad mig være ærlig, jeg var på ingen måder en pige der var en man tænkte “hun kan da blive model hende der”. Slet ikke. Men det gjorde jo ikke drømmen mindre. Åhhhhh hvor jeg gik i mange måneder og tænkte det ville være fantastisk at blive “opdaget”, for det følte jeg jo lidt jeg var blevet, ved hun sagde sådan. En ægte makeupartist havde bemærket mig. Og jeg havde i dén grad bemærket hende, for her 20 år efter husker jeg hende, hendes ansigt og kommentar tydeligt. Tænk at være en person der gør så stort indtryk på andre. Jeg turde ikke kontakte Bibi efterfølgende, men jeg har de 20 år der er gået mange, mange gange tænkt over hvor meget jeg dengang ønskede hun en dag ringede til mig. Og så i dag, så var det fandme MIG der var den ægte model på det photoshoot hvor hun var makeupartist – hvor vildt er det lige?!

Dreams do come true! Også for en lille bondetøs fra Byrsted ♥

IMG_1206

Dagens makeuprum i det sommerhus vi skød i…

IMG_1210

IMG_1226

Elsker dette look.

IMG_1243

IMG_1242

TV3 var også med til mit photoshoot i dag, så der var nok at se til!

IMG_1280

Fotografen Thomas, som jeg samarbejder rigtig godt med. Vi har det alle så hyggeligt på opgaven, hvilket gør det føles mere som en leg end et arbejde. Vi var i alt 6 personer.

IMG_1288

IMG_1232

IMG_1220

Bibi sørgrer for jeg bliver fin og ændrer looks mellem de mange outfits. Tror der var 30 sæt ca.

IMG_1289

Frokost i Skagen, mums!

IMG_1238

Efter en meget produktiv dag drønede jeg til Aalborg lufthavn, så jeg kunne komme hjem. I morgen er der nye jobs, bla. nogle optagelser med Rasmus Brohave, og så skal jeg fortælle Hollia Nolia at vi skal til Thailand.

Jeg så der var en der kommenterede på Facebook: Hvad husker en lille pige bedst, savnet eller oplevelser med mor?

Well, nu har hun jo også en far der gerne vil se hende, og jeg tvivler på folk tænker på savnet til hendes far, når hun er sammen med mig. Det er som regel moderen der får hug for at gå op i karrieren. Når det så er sagt, så har den ene dag på arbejde i dag gjort, at jeg kan tage min datter med til Thailand i to uger, hvor vi sammen får masser af dejlige oplevelser, og dém tror jeg hun husker længe ♥

IMG_1287

IMG_1283

Næste indlæg

Nu i Skagen. Sikke en (dejlig) dag...