Langpattet weekend, med bobler og flybilletter...

SOS: Bikiniform og friske blomster…

IMG_0946Annonce

Jeg har købt flybilletter til en rejse om ganske kort tid, og det betyder at jeg er nødt til liiige at stramme mig lidt an, hvis jeg skal forkæle mig selv med nye bikinier. Gider altså ikke flapre-røv og topmave!

Så den står på sund mad fra bogen og smoothies. Spørg mig ikke om denne opskrift, jeg ved det simpelthen ikke, det er ret meget spinat og en masse alger i pulverform jeg fik af min veninde Mai-Britt. Hende der har Jack’s Studio. Jeg har faktisk lige været dernede i dag til barretræning, fordi jeg vidste jeg ikke ville få røven ud at løbe i det vejr her i dag – og er jo ellers ikke meget for træningscentre, eller steder jeg ikke kender.

IMG_0940

Se lige mine blomster, jeg fandt udenfor døren i går. Så kunne jeg lige gå og tænke over om det var en hemmelig beundrer med et skjult budskab… Ja. ja, Queen mig her og Queen mig der, det er det tætteste jeg kommer på den titel, efter hende australieren snuppede Frede. De var ikke fra ham.

Jeg kan godt lide at have en frisk buket blomster på bordet, men jeg synes godt nok det går hurtigt med at skifte dem ud, da de ikke holder længe. Jeg købte tulipaner i mandags, og dem smed jeg ud den anden dag. Så nu bliver mor her økonomisk, for disse Queen Flowers holder altså som regel 3 uger hjemme hos mig – I kid you not! Jeg vil væde med de står sådan når jeg kommer hjem fra rejsen igen, endda uden vandet er grumset eller lugter. Da jeg boede i Ørestad havde jeg dem ret meget da Hollie Nolia var mindre, så virkede det lidt tjekket at jeg altid havde friske blomster. Den trick har jeg altså tænkt mig at indføre igen, det er da bare dejligt at se på en buket i en vase og ikke kun planter i potter, synes jeg.

Det klæder nu også sådan et IG-billede…

IMG_0951

Næste indlæg

Langpattet weekend, med bobler og flybilletter...