Så er vi i gang! + anbefaling...

Valentin & kærlighed, vores dag var fantastisk!

IMG_0152Jeg elsker Valentines day. Jeg elsker alt hvad der er amerikansk, opstillet, opstyltet, fake, overdrevet, plastik… I LOVE IT! Jeg tror egentlig ikke Rasmus har det på samme måde (har nogen mænd det?), og nej jeg har heller ikke spurgt ham. Tror heller ikke han har spurgt mig om min holdning til krigscomputerspil.

Men jeg har gjort mit forarbejde, og fortalte jeg ham for længe, længe siden, at jeg altså ikke gider mænd der ikke gider Valentines day, for jeg ELSKER det. Det der med “ej, men man skal da elske hinanden hele året” og “det er bare noget blomsterhandlere har fundet på”. Ja, og hvad så? Tak!

Jeg skulle virkelig holde mig selv tilbage de gange jeg er gået forbi en Tiger, for ikke at flå alle deres billige æsker med alverdens grimme hjerteting ned fra hylderne. Uhhh det kribler i mig. Jeg kender én der var blevet dyppet i olie og trillet i fake rosenblade, hvis ikke det var fordi der var en 4 årig i huset. You get it?

Så, den stakkels mand har jo nærmest ikke kunne komme udenom selveste Valentines day. Valentins dag, som han sikkert ville sige, for han er nemlig til alt dansk. Og ved I hvad, jeg/vi har haft den bedste dag!

IMG_0155

IMG_0153

IMG_0162

Det startede med at Hollie Nolia i morges sagde at jeg skulle åbne mit valentinskort, som var et kort hun havde lavet nede i børnehaven. Århhh jeg blev så glad, anede slet ikke hun kendte til ordet valentin ♥ Hun fik så mange kysser og krammer, og vi talte om hvor meget vi elsker hinanden.

Da hun så skal i tøjet, hiver jeg noget nyt undertøj ud af skabet, jeg købte i Bilka den anden dag. Det skal lige siges at hun har noget med undertrøjer, hun elsker undertrøjer, men da hun stadig bruger samme str. som hun har passet i evigheder, er det jo egentlig sjældent hun får nyt.

Hun hviner decideret af glæde da hun ser undertøjet og siger “har du virkelig købt det til mig mor, har du virkelig? Eihhhh hvor er det flot, jeg kan næsten ikke tro det, jeg er så glad, er det fordi du elsker mig så meget mor, at du har købt det til mig? Det er næsten ikke til at forstå, har du virkelig købt det i mens jeg var i børnehave en dag? ALLE nede i børnehaven skal bare se min undertrøje, jeg tror bare Lone synes den er så flot mor. Tænk engang, har du virkelig købt det til mig”.

DU GODESTE! Hvis jeg vidste det ville gøre det lille menneske så glad, at jeg havde købt en ny undertrøje i Bilka til 20 kr., så havde jeg virkelig gjort det noget før. Det var en glædesseance der tog nok 20 min..

IMG_0170

IMG_0178

IMG_0244

Fra jeg aflevere hende i børnehave og til hun skulle hentes igen, havde jeg migræne, men det var nogenlunde slået ihjel med piller ud på eftermiddagen. Rasmus vidste godt at Hollie Nolia ville være hjemme, så vi havde aftalt at det skulle være en børnevenlig Valentines day, og det blev det. Han var så sød,  han kom med flotte blomster, og der var både et hjerte til mor, og en bamse til Hollie i buketten ♥

Så hentede vi hende sammen i børnehaven, og tog ud i Fields hvor vi gik i legeland. Så fik vi begge lige dagens motion der. Man føler sig simpelthen så dum, når man kravler og kaster sig gennem de satans små huler, gange og net, med røvsprækken flagrende ude af et par tydelig alt, alt for slimfit jeans, der ellers har alt hvad et stykke stof kan trække af stretch i sig. Det er bare aldrig et kønt syn. Jeg skal da ikke udelukke, det ville klæde en mere eller mindre afklædt Nikita Klæstrup, at smyge sig gennem sådan en bane. Men mig? I think not.

IMG_0196

IMG_0210

Bagefter gik vi ned for at finde tønde og udklædning til Bloglys fastelavnsfest på søndag. Pippi kostumet var udsolgt på nettet, så vi gik i Toys R us hvor de satanedme ikke er blege for at liiiige at ta’ det ekstra. Og det gjorde de så. Mor her blev flået siger jeg jer, men det var det hele værd.

Udover et Pippikostume og paryk, skulle damen naturligvis også have Hr. Nilson, hesten og en Pippidukke. Ellers er man jo slet ikke Pippi, og så kan man ikke komme med til mors fastelavnsfest. Hun fik det hele. Hun ikke bare fik det, hun fik det også på. Med det samme. jo, jo så gik vi gennem Fields med Pippi, og skulle finde et sted at spise Valentines middag sammen.

Det blev til buffet på Dalle Valle, hvor Pippi kunne sidde i sofaen og lege med de nye sager, og sikken lykke. Man kan ikke sige at hun ikke er taknemmelig når hun får noget, for den fik ikke for lidt: “Se lige hvor flot jeg er, man kan slet ikke se det er Hollie, nu er jeg bare Pippi. Jeg kan næsten ikke tro det mor, jeg er simpelthen så heldig, jeg må næsten være mere heldig end andre børn, hva. Jeg har bare ønsket mig det her hele mit liv, det er slet ikke til at forstå jeg har det nu. Tusind tak mor, må jeg sove i det?” ♥ ♥ ♥

Det stod så på i 4 timer, og da hun skulle i seng og alle de nye tøjdyr var anrettet, rejste hun sig i sengen og sagde meget tænksomt, men alvorligt: “Jeg ved bare ikke mor, måske er jeg nødt til at give mine andre bamser til nogle andre børn. Jeg elsker jo Mr. Kanin, men nu er jeg jo mere glad for Pippi, og jeg tror Mr. Kanin synes at den er den stærkeste, og det synes Pippi jo også hun er, og mor, jeg kan jo ikke holde dem allesammen på én gang når jeg skal sove, hvad skal jeg gøre?”.

Tænk, det lille hjerte var så tydeligt bekymret for at såre Mr. Kanin, fordi hun er så glad for Pippi. Jeg fik hende puttet med allesammen, og der gik lang tid før hun faldt i søvn, fordi den lille krop rummede så megen glæde.

Derefter indtog vi sofaen, og så den tredje film af Tømmemænd tur-retur. Vi har set de andre to film nogle andre dage, da Rasmus ikke har set dem før. Vi var flade af grin. Det var den skønneste Valentines Day jeg kunne ønske mig ♥

IMG_0218

IMG_0239

IMG_0231

Næste indlæg

Så er vi i gang! + anbefaling...