Har du børn eller børnebørn, så bør du eje denne her bog...

Yes, yes, yeeeeeees!!! Se lige hvad jeg skal…

imageSom I måske kan fornemme, er der ikke så meget larm på bloggen som der plejer. Jeg er januar-tvær!

Jeg elsker vintermånederne, hvis altså der er vinter. Jeg vil ha’ flot hvid sne, for pokker, så vi kan bygge en snemand i haven. Det passede tidsmæssigt dårligt at tage til flotte bountystrande henover nytår – derfor Israel. Men det finder jeg mig fandme ikke i længere. Jeg vil ha’ strand, altså bounty strand, klart blåt vand og luksus. Og vin, for fanden jeg vil ha’ køligt hvidvin, lige der midt på stranden, imens conciergen er ved at finde noget salve til forbrændingen på brystet, fordi faktor 30 bare slet ikke er nok. Det er dét, bare det, jeg gerne vil lige nu, er det for meget forlangt. Nå, ikke? Okay, jamen så må jeg da hellere få fundet noget smart badetøj frem og få pudset solbrillerne, for jeg skal nemlig til Puerto Fucking Rico, og det er IKKE det der ligger på Gran Canaria (har jeg lige fundet ud af! 🙂 ).

Jo jo, den er god nok, på lørdag tager min veninde Marianne og jeg en smuttur til Puerto Rico i Caribien, på luksusophold. Vi skal flyve godt, bo lækkert, spise, drikke og sole. Og som da vores kærester spurgte hvad vi skulle se, var svaret: “SÅ LIDT SOM MULIGT!”. Jo, altså vi forventer da en veltrænet og olieindsmurt beachboy, der kommer med kølig hvidvin non-stop. Vi skal højest sandsynligt også lige kigge på et menukort eller udpege en solseng, men mere skal man nok ikke forvente. Vi skal bo på øen Vasques, som er en del af Puerto Rico, og måler 34×6 km. Her skulle være de flotteste strande, og så klart vand at man nærmest ikke kan tisse i det uden at blive opdaget. Hotellet vi skal bo på er et nyt smart designhotel, så mon ikke det passer de to beduggede rejsebloggere udemærket.

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 22.27.45

Så sidder jeg her og skriver om vores luksus-tur, og så kommer der en reklame på tv fra Røde Kors med små sultne børn i Afrika – perfekt timing. Skriv LEV til 1277 og giv 25 kr., står der. Så bliver det jo hurtigt gjort op i pina coladas, og dem kan jeg vist godt undvære et par stykker af, til fordel for de børn. Vi drikker jo alligevel også vin. 

Pjat. Jeg glæder mig så utrolig meget. Det er bare lige 5 dage, men det passer perfekt ind i min kalender og mit humør. Marianne har bedt mig kun tage én kuffert med, da hun ikke orker at jeg glemmer halvdelen af alle mine ting rundt omkring. Vi har rejst sammen før 😉

For fanden, nu kom der en reklame mere. SULT1 til 1277… Nå, det var den nye bikini. 

Se lige hvor lækkert her ser ud…

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 22.37.05

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 22.38.22

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 22.41.49

Psssst… Jeg har lige set i dag, at man kan stemme på mig som “Danmarks Dejligste” i Se og Hør, hvis man har lyst 🙂

Man kan i så fald sende en SMS hvor man skriver: SHK BABE 68  og sende den til 1266.

Næste indlæg

Har du børn eller børnebørn, så bør du eje denne her bog...