Man wrapper da sit juletræ...

Eftermiddagshygge i kærlighedshytten

imageDa jeg hentede Hollie Nolia fra børnehave i går, gik vi hjem og bagte kage. Brownie for at være korrekt. Altså en færdigblanding, naturligvis. For SÅ kan det ikke gå galt, for de fleste 😉 Well, well… Der skulle kun vand og olie i, så det kunne ikke være meget lettere. For at være helt sikker på at gøre det korrekt, fandt jeg tommestokken frem for at måle fadet jeg skulle bage i. Jeg havde lige det perfekte mål, og jeg har ellers kun to at vælge imellem – det kunne ikke være bedre!

Det var rigtig mor/datter hygge, hvor vi spiste frugt, legede med Barbie og så Doktor Mcstuffins i baggrunden imens kagen blev bagt. Det der var tilbage af den, efter den lille chokogris havde haft nallerne i den 😉 Den blev bagt nøjagtig efter opskrift, og fik nøjagtig det antal minutter der stod på pakken. Den smagte også godt nok, bevares, men den lignede SLET ikke den på pakken. Jeg mener, når jeg målte den, for nu var tommestokken jo lissom fremme, så var den altså (ja, jeg skriver var, for den er spist for længst) kun ca. 0,5 cm. høj. Det er alligevel ikke meget synes jeg. Jo jo det er en brownie, men den var ikke meget tykkere end et stykke pålægschokolade. HVORFOR er der bare ikke noget der lykkes for mig i et køkken, udover frysepizzaer??

Hollie Nolia outfit her

image

image

image

I er nødt til at se den søde video med Hollie Nolia…

Skærmbillede 2017-01-12 kl. 15.25.48

Arhhhh det er nu alligevel ikke helt rigtigt, at det hele går galt, for jeg lavede det lækreste aftensmad, hvis jeg selv skal sige det. En blanding af noget ostesovs, fløde og pesto, med marinerede soltørrede tomater i, og ravioli – mums!

image

image

Næste indlæg

Man wrapper da sit juletræ...