Min migræne i Aftenshowet

8. december // Julekalender

8

Sponsoreret

Jeg tror julemanden har tænkt på mig i dag, for det Skiftselv.dk har gemt i julekalenderen i dag, hører rigtig godt hjemme i mit køkken. Jeg vil ikke kalde det madlavning for dummies… Og så alligevel 🙂 Denne her OptiGrill fra OBH, som findes i to forskellige størrelser er ganske enkelt genial. Især for mig. Det er en grill der nærmest tænker selv, du skal bare trykke på hvilket slags kød du vil tilberede, og hvordan du ønsker det færdige resultat. Smart! På den måde kan du lave gode bøffer der passer lige til den enkelte, hvis du selv har svært ved at vurdere hvornår noget er rødt eller gennemstegt. Selv rullede jeg det store arsenal frem i går – i min verden – vi skulle have HOTDOGS! Det kan da for pokker ikke gå galt for mig, og det gjorde det heller ikke. Ét stk. meget imponeret 4 årig, siger jeg jer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er hele to ting til jer i julekalenderen i dag, for jeg har også en rabatkode til jer, så I selv kan købe jer en OBH Optigrill. I får helt særligt 10% rabat hos Skiftselv.dk når I køber en Optigrill. Den er der nok en onkel, eller en 37 årig mor med udfordringer i køkkenet, der vil blive glad for i julegave.

For at opnå rabatten skal I i kommentarfeltet i bestillingen skrive: MASCHA RABAT

*Det fulde beløb vil fremgå af ordren, men de retter hver bestilling manuelt, og fratrækker rabatten inden de hæver beløbet – så bliv ikke forvirret, I skal nok få rabatten, julemandens værksted har bare lidt bøvl med det der it 😉 Tilbuddet gælder t.o.m. d. 11/12/16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og SÅ til konkurrencen, for I kan vinde OBH produkter for hele 2000 kr. i dag. I skal bare fortælle mig hvilke produkter I ville vælge, inde på Skiftselv.dk. Så kan det jo være I er heldige at de ryger under juletræet.

VÆLG HER, og skriv i kommentarfeltet her på bloggen. Vinderen findes d. 9. december.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Min migræne i Aftenshowet