Migræneupdate og hårdkogt æg. Agtigt...

4. december // Julekalender

4

Sponsoreret

4. decembers kalenderlåge er også 2. søndag i advent, og i den forbindelse er der lidt godt til mændene. De er sgu ikke altid lige lette, vel. Jeg synes det er meget nemmere at købe gaver til piger og damer, og uden at skulle pege fingre af mig selv, så tror jeg da også min famile nogle gange hiver sig selv i håret når jeg kommer med en ny mand – for hvad i alverden skal de give ham i gave? Det er jo for pokker sket et par gange 😉 Hvad giver man den nye mand i familien? Det er jo oplagt at købe boksershorts, strømper eller en t-shirt, men hvilken t-shirt køber man lige, og man man gøre det lidt mere specielt og personligt end bare at hive en ned fra hylden? Ja, det kan man nemlig. Godt I har mig, hva’ svigermødre.

Son Of A Tailor er skræddersyede t-shirts i 100% økologisk bomuld, syet på lige nøjagtig din bestilling. Eller rettere til den mand der er så heldig at få gaven. Det er med andre ord en ret cool og sofistikeret måde at give en gave, som alle mænd kan bruge, men på en meget personlig måde. Det viser at det ikke bare er en hurtig gave der er kylet ned i posen, for at få julegaverne overstået, men valgt med omtanke. Alle vil jo gerne føle sig lidt særlige, og det vil jeg da i dén grad mene man gør, hvis der ligger en Son Of A Tailor gaveæske under træet til én.

Derfor er det i dag et rigtig godt julegavetip med rabatkode, der gemmer sig bag kalenderlågen.

I får i dag 15% på gavekort til Son Of A Tailor, ved at bruge rabatkoden: MV2016

Du kan købe gavekortet HER

*Der er GRATIS levering på t-shirten, og det er på selve gavekortet I får rabatten.

image

image

Det er faktisk en hyggelig ting at sidde og kreere. Nu gik jeg selv lige i gang med at bestille, og man kan jo selv vælge hvilke detaljer man ønsker. Om det skal være med rund hals eller v-hals. Jeg sværger i øvrigt til v-hals til mænd. Man taster bare ind hvordan man ønsker det hele, og gider man ikke stå og måle, så er der også hjælp at hente der. Jeg er især begejstret for de initialer man kan vælge at få på t-shirten. Det kan være hans egne, eller… Jeg sætte mine initialer på den “property” 😉

skaermbillede-2016-12-04-kl-10-18-43 skaermbillede-2016-12-04-kl-10-21-50 skaermbillede-2016-12-04-kl-10-24-27

Næste indlæg

Migræneupdate og hårdkogt æg. Agtigt...