21. December // Julekalender

Tøserne på julehyggetur

imageVi havde den hyggeligste dag sammen i går, Hollie Nolia og jeg. Egentlig var det sidste dag i børnehave, men hun endte med at komme med mig i stedet, og tog en tøse-jule-hygge-dag i København. Vi var forbi julemarkedet på Højbro Plads, hvor en tur i julemandens kane var meget populær. Alle de flotte lys, store hjerter og julestemning var noget der fik det lille ansigt til at stråle.

image

Da dagen egentlig var tiltænkt julegaveindkøb, var vi inde i nogle butikker, hvor jeg absolut intet fik købt fordi den lille tornado var alle steder. F.eks. blev jeg kommanderet til at tage dette billede af hende og ginen, som hun endte med at påklæde sammen med en ekspedient, fordi hun mente ekspedienten gjorde det helt forkert. Det nemmeste i sidste ende var at lade Hollie Nolia være medbestemmende, da hun alligevel gik hen og rettede det bagefter. Dette blev så resultatet 🙂

image

Så havde mor brug for vin. Jeg mener, så havde Hollie Nolia brug for tegnepause! 😉

Hun var egentlig så eksemplarisk, og sad helt stille da jeg fik fikset vipper hos Lash Bar. Om det var fordi hun fik min telefon, eller fordi hun tømte deres chokoladeskål vides ikke, men det hjalp.

image

Hun er en meget selvstændig lille dame, går selv rundt og taler med folk og gør ting. Jeg var kun lige nået ned i den anden ende af Disneystore, hvor jeg finder hende i gang med at lave en ønskeseddel til julemanden, og smed brevet i postkassen. Jeg nåede ikke engang at se brevet, eller hvad der stod, men det var som altid nok en dukke. Hun vil så gerne tale med folk, men andre børn kan godt føle det lidt voldsomt når hun går hen og taler til dem. De når næsten ikke at svare, før hun konstaterer at de må være generte, og ikke tror de vil lege med hende. Hun skal nok få set verden engang, det er jeg sikker på, den lille krudtugle.

image

image

Vi fik lang tid til at gå med hygge, og som afslutning på en dejlig dag, tog vi en tur i Tivoli for at opleve julen derinde. Det er en tradition at vi tager derind hvert år, og det plejer at være sammen med farmand. Rasmus var på arbejde, og det var Nicolas’ kæreste også, men så tog vi bare begge børn med derind sammen (hun har en dreng der er 2 mdr. yngre end Hollia Nolia).

Jeg ville så gerne ha’ taget en masse flotte billeder, dette var hvad det blev til, så løb jeg tør for strøm. SUPER!

image

image

Efter en dejlig dag med masser af hygge, jul og kærlighed, hvad siger hun så da vi kom hjem?

– Mor, jeg synes der trænger til lidt mere julepynt herhjemme. Noget pænt noget, og mere. Det synes jeg altså det trænger til.

Og da hun skulle sove:

– Mor, du er altså ikke ret god til at fortælle godnathistorie, det er nok bedre Rasmus kommer og gør det, han kan bare bedre finde ud af det.

Okay, jamen Rasmus er jo på arbejde.

– Nå, men så bare prøv så…

TAK!

 

Næste indlæg

21. December // Julekalender