18. December // Julekalender

Julehygge med Plan Danmark

imageDen anden aften var jeg til julehygge med Plan Danmark, hvorigennem jeg har to planbørn i Afrika. Jeg mødtes sammen med folkene fra Plan og nogle af de andre ambassadører, og havde en skøn aften med vin og tapas. Inden vi mødtes havde jeg været rundt til nogle møder, og egentlig haft en lidt bøvlet dag hvor jeg var kommet hurtigt ud af døren. For at sige det som det var, havde jeg ikke engang fået friseret håret, knolden var tilfældigt havnet på hovedet lige inden tandbørstningen og tøjet var lettere tilfældigt og behageligt. Heldigvis fandt jeg en rød læbestift i tasken og glimmerstøvler i bagagerummet, så jeg ikke behøvede køre helt hjem for at skifte, det kunne jeg nemlig ikke nå. Læbestift og glimmer kan jo også pifte ethvert look op. Håber da jeg så ud som om det slet ikke var tilfældigt, haha. Det handler bare om at lade som om det hele er meget bevidst, og smiler du tilpas nok, er der sgu ingen ser ser at håret er filtret. Jeg havde hvert fald en skøn aften!

Outfit: Trøjen er fra sidste års H&M børnekollektion (jeg er bette jo) / Nederdel fra Zara / Støvler fra Zara / Lipgloss fra YSL.

image

Lækkerier! Jeg lod bilen stå, thank god for Easypark app’en og Uber, de er begge uundværlige i mit liv 🙂

image

Inden julehyggen var jeg til et forretningsmøde, hvor jeg spiste en pizza. Bemærk hvordan vedkomne overfor får en let salat, og jeg en kæmpe pizza – og hvem der spiser op. Jeg er en lille julegris, og jeg elsker pizza 🙂

image

image

 

Næste indlæg

18. December // Julekalender