Velkommen i julehytten...

16. December // Julekalender

image

Sponsoreret

I dagens kalenderlåge får I en rabatkode til Yves Rocher, som gemmer på til min makeup-hemmelighed. Rigtig mange spørger ofte, hvilken øjenskygge jeg bruger, og det vil jeg nu vise jer, for jeg har nemlig fået en ny af slagsen. Det trængte jeg til!

Som I kan se, så er den slidte den jeg bruger til daglig, og den jeg bruger aller mest. Den er fra Yves Rocher, og indeholder 4 forskellige farver, som jeg bruger til både øjne og bryn, stort set hver dag.

image

Som I kan se, så bruger jeg mest den mørkeste af farverne. Jeg bruger den på mine bryn, med en lille skrå pensel, til at give mine bryn farve og den rette facon. Jeg synes det bliver det pæneste og mest naturlige look med en skygge, frem for en fast farve. Så kan man også lige børste det lidt af med en spiralbørste, hvis der er kommet for meget på. Jeg bruger samme farve under øjet og oppe over øjet langs vipperne, samt lidt i globelinien, for at give dybde. Laver jeg er mørkere aftenlook, får den bare mere farve, og samme skygge lidt ind på den våde kant også. Den mellemste brune bruger jeg på selve øjenlåget. Den lyse til venstre bruger jeg inders i øjenkrogen, og til fest lige oppe under knækket på brynet. Bum bum, det er altså sådan jeg gør. Det er disse farver jeg bruger, og blender og mikser dem lidt forskelligt, men jeg ved at jeg altid har det jeg behøver, når jeg har denne her.

Øjenskyggen finder du her.

image

I får i dag en rabatkode til Yves Rocher på 33%, som gælder på alt indtil d. 21 december. (og også på i forvejen nedsatte varer).

Rabatkode: MASCHA33

De billeder der er af mig på bloggen, er det som regel denne øjenskygge jeg har på. Hvor intens looket er, afhænger af mængden jeg kommer på. Selv når jeg er på shoot med en makeupartisk, har jeg den med i tasken, hvis jeg føler de ikke lige har den helt rette farve med. Irriterende type, I know 😉

image

Jeg har lige fået disse farver, som jeg vil gå igang med at bruge også, de er så flotte, og den helt rette farve til mig. Jeg er meget glad for bruge nuancer, hvor jeg faktisk brugte grå som yngre. Det ville jeg aldrig gøre nu, men sådan ændrer man jo smag.

Brun mat skygge her

Brun shimmer skygge her

Rouge her

image

Yves Rocher er skønhed fra planteriget, og baseret på økologiske ingredienser. De laver selv deres produkter ud fra deres høst af planterne der vokser på deres egne økologiske marker i La Gacilly.

En af mine absolutte yndlingsdufte er Lily of the valley, altså liljenkonval på dansk. Jeg husker min mor altid løb hen og duftede til den lille fine blomst når vi så den et sted, og min mormor og morfar har altid et par stykker et sted inde under hækken. Det er en skøn duft, og også derfor et af navnene, altså Lily/Lillie, der var til overvejelse inden vi besluttede os for Hollie i stedet. Så kom Nolia så på efter en anden smuk blomst.

Finde de mange skønne Yves Roche produkter her.

image

   

Næste indlæg

Velkommen i julehytten...