Skal jeg ha' mit juleønske opfyldt?

24. December // Julekalender

image

Sponsoreret

ENDELIG er det d. 24 December, og dermed også den sidste låge i julekalenderen -men ikke hvilken som helst låge!

A-Hjort.dk som jeg er ret glad for at anbefale her på bloggen, har en helt særlig dame bag sig. Anne Hjort, hvis personlighed er et sandt fyrværkeri, og som jeg elsker at fylde champagne på og grine sammen med, har netop designet sit helt eget armbånd til hendes meget populære webshop.

image

Fra i dag og frem til d. 30/12-16, er der 10% på armbåndet, på A-Hjort.dk

Armbåndet hedder Anton og er opkaldt efter Anne’s søn, der har haft en hård start på livet. Han er et livstykke med det største gåpåmod og livsglæde, som dagligt minder hende om hvor skrøbeligt livet kan være, og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig. Den lille zirkon i midten af vedhænget er symbolet på dig – og det rundt om er en tyk beskyttelseshinde fyldt med kærlighed, ro eller andet man selv ønsker at den skal fyldes op med.

image

I kalenderlågen i dag kan du vinde dette fine armbånd til en værdi af 399 kr., samt et gavekort til A-Hjort.dk på 2.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du følge @ahjort på Instagram og skrive dit Instagram profilnavn herinde. Det er vigtigt du har en åben profil, så jeg kan se om I følger A-hjort.

image

Zabel signature ring / Carré Rosé quarts / Louise Krag Embrace ring / Zabel halskæde

image

GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE 🙂

Næste indlæg

Skal jeg ha' mit juleønske opfyldt?