Forbyg indbrud i den mørke tid

21. December // Julekalender

image

Sponsoreret

I julekalenderen i dag får I en rabatkode til blomster fra Euroflorist, så I kan glæde nogen I holder af med en dejlig juleoverraskelse.

I morgen er det min mormors fødselsdag, og den dag er lige så betydningsfuld for mig, som juleaften er. Jeg er meget glad for traditioner, og den aften er en af dem. Det er også den aften vi i min familie spiller pakkespil, og det er sjovt som jeg husker spændingen fra da jeg selv var barn, og så at se min datter gå amok over det nu. Min mormor og morfar betyder utrolig meget for mig, og har altid været en stor del af mit liv. Det kan nogle gange godt være svært at vise hvor stor pris jeg sætter på dem, men jeg håber og tror de ved det. Her i december har jeg dog ikke fået ringet så ofte som jeg synes jeg plejer, men tænker på dem hver morgen når vi tømmer vores sokker for pakker, så heldige er vi nemlig. Jeg har flere gange på det seneste ville sende en buket, uden det blev til noget, det kan jeg ellers godt lide at gøre – sådan bare fordi 🙂 Men nu får min mormor altså en rigtig fin buket, for det fortjener hun. Måske du også kender én der gør?

Euroflorist bringer ud fra dag til dag, og endda også juleaften, hvis nogen lige skal ha’ en dejlig julehilsen.

Euroflorist giver jer 12% rabat t.o.m. d. 24. december, ved brug af rabatkoden: JULEHYGGE

image

image

Se lige en smuk vinterdrøm, hvis ikke den skal være julerød…

skaermbillede-2016-12-21-kl-00-35-00

Næste indlæg

Forbyg indbrud i den mørke tid