Nu som brunette...

20. December // Julekalender

image

Sponsoreret

Jeg ved bare at den første sms der tikker ind her til morgen bliver fra min mor: “Må jeg også deltage i konkurrencen?”. Nej mor, det må du ikke 🙂

Som jeg tidligere har fortalt, gennem flere år efterhånden, så er alle 4 generationers damer i min familie vældigt begejstret for et helt bestemt mærke fra Hadsund, Beauté Pacifique (læs tidligere indlæg her). Derfor er jeg også særlig glad for at kunne åbne dagens låge i julekalenderen, som netop indeholder en masse lækre produkter til vinterhuden.

I kan vinde produkter fra Beauté Pacifique for hele 3.000 kr. 

For at deltage i konkurrencen skal du linke til mindst ét af de produkter du vil vælge, hvis det bliver dig der vinder. Du finder udvalget af produkter på Beauté Pacifiques side her.

*Vinderen er Mie Krogh Haugaard

image

Forslag til behandling af vinterhud:

Rensevand med fugtpleje – Renser mildt, men effektivt huden uden brug af vand. Produktet fjerner makeup og snavs og løsner dette fra huden på ansigt og hals, mens det både fugter og plejer.

Submersive SERUM PARADOXE – God under dagcreme og makeup, beskytter huden mod de skadelige frie radikaler, både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurening, røg etc.

Crème Paradoxe – God anti-age dagcreme creme med a-vitamin. Cremen er et gennembrud i avanceret hudpleje, hvor Beauté Pacifique anvender helt nyopdagede virkemidler fra den medicinske forskning.

Super 3 booster – Natcreme der med sit høje indhold af tre effektive og særligt stabile typer A vitamin-estre en ekstraordinær god anti-age effekt, idet den gendanner tabt kollagen struktur i hele hudens tykkelse, så fine liner og rynker mindskes.

Fugtmaske – Bør bruges et par gange om ugen (evt. om natten), genopbygger og løfter fugtniveauet i huden. 

skaermbillede-2016-12-19-kl-23-45-27

Næste indlæg

Nu som brunette...