Julekøkkenet anno 2016 / den moderne Gertrud Sand

15. December // Julekalender

image

Sponsoreret

Åhhhh hvor har jeg lyst til at stikke af med dagens kalenderlåge! I kan vinde et hotelophold med momondo Hotel til hele 15.000 kr.!!!

Det kunne jeg SÅ godt bruge selv. De sidste to aftener har jeg siddet til over midnat og søgt på rejser og hotelophold. Vi vil så gerne afsted først i januar, til et dejligt varmt sted. Hollie Nolia presser hårdt på, for hun vil gerne til Thailand. Nu har jeg været i Thailand mange, mange gange, så jeg vil gerne prøve noget nyt. Egentlig skal det ikke være meget anderledes, men en ny destination er at foretrække. Helst vil jeg gerne bo på et hotel som det sidste vi var på i Hua Hin, Hyatt Regency, det var perfekt! Så det er jeg på udkig efter, men det er ikke helt let, for det er naturligvis højsæson lige der, og jeg gider jo ikke blive taget ved næsen, vel. Hvis I har prøvet at søge efter flybilletter, så kender I sikkert momondo, som nu også er stærke på hotelfronten. Når du søger på momondo Hotel, søger du med ét klik på både Hotels.com, Expedi, Booking.com og over 1.000.000. andre hotel- og bookingsider i hele verden. Du er altså dækket godt ind i din søgning efter det bedste hotel og pris, og får også overblik over hvad prisforskellen er, fra den ene søgemaskine til den anden, samt via hotellet selv. Normalt får man bare den bedste pris, men hos momondo får du det fulde overblik. Når jeg nævner at jeg ikke gider at blive taget ved næsen, så er det fordi der er mange sider der får en økonomisk gevinst ud af at anbefale bestemte hoteller, og går du ind på selve hotellets egen side, er det faktisk ofte det dyreste sted at booke opholdet, sært nok. Vil du have den bedste pris, er det derfor vigtigt at søge via en uafhængig og gratis hotelsøgemaskine som momondo Hotel. Der kan altså være mange penge at spare, og for mig betyder det som regel, at jeg så gerne vil bruge de penge til at opgradere til et bedre værelse på ferien.

For at deltage i konkurrencen om et hotelophold for 15.000 kr. med momondo Hotel, skal du finde det hotel du ville vælge at bo på, via momondo Hotel, og linke til det i kommentarfeltet herinde, eller tilmelde konkurrencen sig HER. Jeg er spændt på at se hvad I finder på, jeg har selv været inde og drømme, men kan jo nok ikke luske mig til at vinde den selv 😉

*Alle kan deltage i konkurrencen indtil d. 15. Januar 2017, hvor vinderen vil blive offentliggjort. Vinderen udvælges via en tilfældig lodtrækning.

image

Lige disse dage står jeg og skal beslutte, om vi skal finde en badeferie til os alle tre, eller om vi skal tage på en kort voksentur henover nytår. Der er mange ting der spiller ind her, med delebarn, arbejde og økonomi, så hvad det bliver til er endnu usikkert.

Hvis vi skulle på badeferie, så jeg gerne det var på f.eks. Filippinerne, Bali eller Sri Lanka. Kravet er et godt hotel, ala dette, hvor 15.000 kr. hotelophold fra momondo ville være rart lige at stå med…

skaermbillede-2016-12-15-kl-12-31-59

Vi har været der, og det var SKØNT som I kan se…

skaermbillede-2016-12-14-kl-23-14-36

skaermbillede-2016-12-14-kl-23-09-49

Bliver det ikke til badeferie, så gad jeg SÅ godt at holde nytår i en storby. Det kunne f.eks. være New York, og for 15.000 kr. kan man altså få en ret vild oplevelse med sådan en tur! Jeg har aldrig holdt nytår andre steder end i Danmark, så det kunne være sjovt at prøve.

skaermbillede-2016-12-15-kl-12-36-46

Jeg kan lige se det for mig!!

skaermbillede-2016-12-15-kl-13-09-49

Næste indlæg

Julekøkkenet anno 2016 / den moderne Gertrud Sand