Der var run på i går...

CPH Mini, en lille VIP børnemesse

OLYMPUS DIGITAL CAMERASidste uge blev der for andet år i træk afholdt CPH Mini, som er et lækkert lille intimt VIP arrangement for særligt inviterede. Jeg var så heldig, at være udstiller til arrangementet med Hollie Nolia kollektionen, og min Mascha Vang selvbrunerserie. Alt i alt var det hygge, kage, champagne, sludder, børn og nye saget vi blev præsenteret for – og så sang skønne Szhirley et par sange.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi forkælede de fremmødte med gaver, tøj, selvbruner og gavekort 🙂

image

Dejligste Szhirley…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hollie Nolia var naturligvis med, og hun hyggede sig som hun plejer. Der var mange andre børn at lege med, og babyer at kæle for. Hun vil virkelig, virkelig gerne have en baby. I går sagde hun tilmig, efter nogen stilhed på bagsædet: “Mor, hvordan får vi os en baby?”, som om hun havde overvejet det længe (det tror jeg også hun har) men ikke helt vidste hvor vi skulle skaffe den fra. Hendes far siger at hun spørger ham om det samme, men vi kan altså ikke bare sådan lige rende ud og købe en jo 🙂

image

image

image

Annemette Voss havde lavet lækker kage med guldstøv, og præsenterede hendesnyeste bog. Den har jeg også fået,og den vil jeg gerne vise jer, den er SÅ god til børn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En anden Blogly blogger var også på pletten, skønne Ditte Julie Jensen og datteren Karla, som bla fik ny jakke fra Hollie Nolia serien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOODIEBAGS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rød løber…

Foto: Anja Ekstrøm

image

image

image

image

Næste indlæg

Der var run på i går...