Der var run på i går...

CPH Mini, en lille VIP børnemesse

OLYMPUS DIGITAL CAMERASidste uge blev der for andet år i træk afholdt CPH Mini, som er et lækkert lille intimt VIP arrangement for særligt inviterede. Jeg var så heldig, at være udstiller til arrangementet med Hollie Nolia kollektionen, og min Mascha Vang selvbrunerserie. Alt i alt var det hygge, kage, champagne, sludder, børn og nye saget vi blev præsenteret for – og så sang skønne Szhirley et par sange.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi forkælede de fremmødte med gaver, tøj, selvbruner og gavekort 🙂

image

Dejligste Szhirley…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hollie Nolia var naturligvis med, og hun hyggede sig som hun plejer. Der var mange andre børn at lege med, og babyer at kæle for. Hun vil virkelig, virkelig gerne have en baby. I går sagde hun tilmig, efter nogen stilhed på bagsædet: “Mor, hvordan får vi os en baby?”, som om hun havde overvejet det længe (det tror jeg også hun har) men ikke helt vidste hvor vi skulle skaffe den fra. Hendes far siger at hun spørger ham om det samme, men vi kan altså ikke bare sådan lige rende ud og købe en jo 🙂

image

image

image

Annemette Voss havde lavet lækker kage med guldstøv, og præsenterede hendesnyeste bog. Den har jeg også fået,og den vil jeg gerne vise jer, den er SÅ god til børn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En anden Blogly blogger var også på pletten, skønne Ditte Julie Jensen og datteren Karla, som bla fik ny jakke fra Hollie Nolia serien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOODIEBAGS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rød løber…

Foto: Anja Ekstrøm

image

image

image

image

   

3 kommentarer

 • Jette Bisggard

  Hjælp….. Ved ikke om det lykkes med at få svar fra dig…og reelt høre min kommentar ikke specielt det dette opslag. Først får du lige lidt ros – du er mega sej, og det er fedt at følge din blog, og cool at vi må få så stort et indblik i dit liv, selv om du til tider havner på øretævernes holdeplads??især i hvordan folk, mener at du skal opdrage HN. Nå mit håb, er at du ku vejlede mig lidt om dine juicer/olier – vil gerne booste mit immunforsvar (mest fordi jeg nu inden for 3 uger er på toppen af min anden halsbetændelse?)). Ja kunne være bedre til at spise sundt – få mere søvn osv videre….men med to små børn er det ikke lige der jeg min koncentration er lige pt?. Hvad kan anbefale mig …?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Nu ved jeg jo ikke om Mascha svarer dig men ellers prøv at bruge søgefunktionen her på siden og søg på “mk” eller “mk olie” så kommer der masser af tidligere indlæg op omkring olier og aronia og i nogle er der også beskrevet, hvilken olie man skal vælge
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla L

   Husker du at skifte tandbørste når du er ved at være af med halsbetændelsen igen? Ellers er det måske værd at prøve. ☺️ God bedring!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Der var run på i går...