Derfor gik det SÅ hurtigt! Trick til vægttabet...

Altså, hvad er det lige I har fået mig til?? :)

imageNå, men så fik I mig jo til at sætte sådan en nissedør op, lyve for min datter, og hvad så nu? Da Hollie Nolia kom hjem fra børnehave, havde jeg helt glemt den da hun opdagede den, og måtte hurtigt sige at der var flyttet en nisse ind, og jeg ikke vidste hvordan og hvorfor. Og så stod de små nisser jo udenfor. Skulle de det?? Hvem er de så? For de er jo bare dukker… Den hopper hun ikke på. Jeg bryggede den ene løgn efter den anden, hvortil hun bare kigger på mig og siger “Men mor, det er jo bare en legetøjsdør, håndtaget virker ikke engang, så den kan slet ikke åbnes. Der er bare en væg inde bagved, der kan nissen da ikke være. Er det bare denne her legetøjsnisse du mener der bor der?”

Og så er det jeg synes I skylder mig en rigtig rigtig god løgn at videregive!!! 🙂 🙂 🙂 

Der lyttes. Der er jo intet mor…
image

Okay, så hvad nu? 🙂 Jeg juleshoppede hos Det Gamle Apoket den anden dag, hvor døren også er fra. Det er åbenbart dem der har fundet på det med nissedøre, det var lidt sjovt.

image

Se lige hvad jeg har lavet på enden af huset. Hun blev så imponeret, for hun havde jo “bestilt” lys.

image

Næste indlæg

Derfor gik det SÅ hurtigt! Trick til vægttabet...