Sådan har jeg tabt 5 kg på 2 uger!!

Så er der sund kærligheds-snack…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Vi får altid eftermiddagssnack, når Hollie Nolia kommer hjem fra børnehaven. Da hun er sådan lidt vanskelig med hvad hun vil spise, forsøger jeg at servere de ting jeg ved hun kan lide, og gøre det på en måde så jeg lokker lidt andet i hende imens. Hun er meget glad for rejer, og har egentlig altid været det. Hun har ofte en lille bøtte med Kutter-rejer i madkassen, som hun kan hapse af til middag. Denne snack synes jeg selv er ret sød. Ristet rugbrød med avokado og Kutter-rejer formet som et hjerte. Så ryger det altså ned 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royal Greenland har produktoptimeret deres rejer, så lagen ikke indeholder så meget salt som de plejer (læs mere her). Det kan vi jo godt lide til børnene, især at de er nøglehulsmærket. Og mor her, hun er også godt tilfreds, for noget at det jeg spiser rigtig meget for at få min daglige halve avokado, er en snack med rejer og avokado. Normalt spiser jeg ikke brød, men når jeg laver denne kærligheds-mad til Hollie Nolia rister jeg hendes rugbrød, og hvis der er noget jeg har svært ved at holde nallerne fra, så er det ristet rugbrød. Så snupper jeg altså en lille skive i ny og næ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg talte med Julie Berthelsen den anden dag, som lige har været på Grønland. Jeg elsker at høre om hendes ture derop, og jeg håber selv en dag at se Grønland. Kutter-rejerne fra Royal Greenland er certificeret bæredygtige, og fanget af lokale fiskere i Diskobugten i vestgrønland, hvor rejerne har en meget høj kvalitet grundet den lave temperatur. Tænk sig, de er simpelthen 6-7 år gamle de rejer her, når de bliver fanget. Det anede jeg ikke. Det kolde vand gør åbenbart at de vokser meget langsomt, og derfor har rigtig god smag og konsistens.

Som I ved fra mine egne produkter, så går jeg op i produktion og kvalitet, og det gør Royal Greenland også (læs mere her). Det kan jeg jo godt lide. Som bæredygtig og ansvarlig virksomhed, går de højt op i et socialt og miljøvenligt ansvar, da vi jo helst skulle kunne fange fisk og skaldyr mange år endnu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er lidt sart med rejer, man kan virkelig være uheldig synes jeg, at få sådan nogle små gnallinger der ikke smager af noget som helst. Jeg har været mange rejer igennem, fordi jeg ofte spiser rejer. Det vil man også vide hvis man har min bog hvor der indgår rejer i opskrifterne. Jeg har faktisk lige været ude at løbe, som I kan se, og har lige fået rejer og avokado – dog uden brød i dag 🙂

image

 

Næste indlæg

Sådan har jeg tabt 5 kg på 2 uger!!