Vi elsker weekend!

15% julegaverabat fra A-Hjort!

image

Annonce

Er du typen der er tidligt ude med julegaverne, så kan du være heldig at score en god rabat her på bloggen i dag – og helt frem til juleaften, d. 24. december! A-Hjort.dk som bekendt har et kæmpe udvalg af flotte smykker, og udsøgt service (jeg er pjattet med den dame) er nemlig tidligt ude med de gode gerninger, og giver jer tidlige jule-shoppere 15% rabat på shoppen. Så hvorfor vente?

For at opnå rabatten på 15%, skal du tilmelde dig A-Hjorts nyhedsbrev (det er ikke sådan noget træls noget der spammer jer!), og så snart du har tilmeldt dig, får du en mail med koden til rabatten.

Tilmeld dig her

Der er altså mange fine ting at finde, bla. den nye Christmas collection fra Pernille Corydon, som jeg selv er ret vild med, og mikser på forskellige måder. Den er ret sød, om så det er til kæresten, mosteren, veninden eller ens mor. Den er god til alle, synes jeg.

Pssst… Hvis du i forvejen er tilmeldt nyhedsbrevet, får du selvfølgelig også rabatten her

image

image

Armbåndet her fra Zabel er mit eget private, og en personlig gave. Men man kan også få det hos A-Hjort.dk, og jeg villige vise det for jeg er ret glad for mit. Det er også en god gaveidé til lidt ekstra guf på armen 😉

image

image

Næste indlæg

Vi elsker weekend!