Se mit nye DESIGNA køkken

Se, det har jeg SELV lavet (det har jeg faktisk!), og du får opskriften…

imageJeg har vist spist lidt godt her på det seneste, og eftersom jeg skal skyde en kampagne om et par uger, er jeg  gået lidt på diæt. Bare lige for at være lidt bedre tilpas, når jeg skal stå der og lave billeder til store plakater osv.

Som I måske/måske ikke har bemærket, så er jeg ikke den store kok (!!). Hvis der er et hegn at springe over, så skal I fandme se mig komme over det, skal I. Det skal være let og hurtigt, og ikke svine for meget. Derfor køber jeg altid sådan nogle færdige poser med grønt, og noget kylling i strimler der er stegt. Denne gang har jeg dog oppet mig, og købt sådan en hel færdig lun kylling i den varme disk i supermakedet. Uhmmm dem elsker jeg! Jeg kan sagtens spise det rent, når den er helt frisk. Det der var tilbage gemte jeg, og brugte til denne morgenmad imorges. Jeg har købt en omgang æggehvider,da jeg alligevel sorterer blommen fra, og det er også meget lettere sådan her. Det tager jo ingen tid, og så lige vupti noget kalkunbacon på panden, bum bum, så har mor her brilleret i køkkenet – på ægte vis!

Hvad spiser I til morgenmad?

image

image

Ta-daaaaaa… Kom ikke og sig det nye køkken var uden grund! 😉

image

 

   

7 kommentarer

 • Nanna

  Nu har jeg fulgt dig en del år efterhånden og som du også skriver, så har du nævnt flere gange, at du ikke er verdens bedste til at lave mad. Men jeg har så tænkt på, hvordan får i så mad? ? Får i måltids kasse? Eller take away altid? Sådan en hel almindelig uge, for dig og Hollie?

  Og så vil jeg bare slutte af med at sige; tak for en suveræn blog! Du er den eneste blogger jeg stadig gider at læse med ved, selv efter flere år ??

  Og nå ja! Jeg tænkte på den anden dag, faktisk i forbindelse med at du lavede oplægget om hvordan du og Rasmus mødte hinanden, at det kunne være fedt med et oplæg om, hvem du er. Sådan mere udenom den kendte del. Altså selvfølgelig ikke snage agtigt – men feks. den sport eller hobby gik jeg til som barn, hvad lavede du da du gik ud af folkeskolen osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas W

  Thise acido 3,5% med müsli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Lækker morgenmad 🙂 Jeg spiser faktisk mest æg, skyr og grønt/frugt til morgenmad. Jeg har levet efter din bog siden 4. januar og har til d.d. tabt mig 16 kg 🙂 Elsker din bog, for der er ikke så meget hokus pokus med en masse underlige eller dyre ingredienser. Det er blevet lidt en livsstil at leve derefter, og jeg har fået så meget energi, selvværd og godt humør tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  He, he…. det næste er vel at du udgiver en kogebog……..Fedt køkken du har fået!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NINA

  Mascha, hvilke slags bacon er dette ? Fik nemlig på en restaurant kalvebacon, og det ligner det`du har på billedet. Hvor er det købt ? Kh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Det er kalkunbacon fra Den grønne slagter, fåes i alle supermarkeder. Det er den bedste bacon af alle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Se mit nye DESIGNA køkken