Fordi det var nødvendigt! Se min nye bil...

0 alkohol og graviditetsrygter…

imageMåske har I bemærket, at der ikke har været så meget alkohol på bloggen og Instagram, den seneste tid. Det er der hvert fald nogen der har, og nu har jeg fået tilpas mange spørgsmål om det, og om jeg er gravid.

Jeg ved næsten ikke om det sjovt eller tragisk, at det næsten er unormalt når jeg ikke synligt drikker alkohol og smækker det på Instagram Jeg er meget glad for hvidvin, bevares, men der er altså ikke som sådan noget ophold i det – og jeg er ikke gravid. Ser jeg sådan ud da?? 😉

Jeg har faktisk lige været på date med min kæreste, og fået en lækker cocktail og god mad. Inden jeg skulle ud af døren, bad jeg min mor om at tage et billede af mit outfit. Det var noget nær umuligt, og måske kan man på billederne se, at jeg er en anelse forstyrret af HN som har travlt med at sprøjte noget udover hele køkkenet. Lige som jeg prøver at fokusere, kommer hun løbende ind i billedet, smækker hendes våde og snavsede hænder op på min nederdel og siger “mor, må jeg lige tørre mine hænder af i dig”.

AAAARGHHHH….

Ej, hva’ laver du??

image

For fanden Hollie…

image

NEEEEEEEEJ!!!

image

 

Næste indlæg

Fordi det var nødvendigt! Se min nye bil...