Vores første Halloween 2016

Fordi det var nødvendigt! Se min nye bil…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Jeg tør næsten ikke sige det højt, men nu gør jeg det! Jeg har ventet på dette syn udenfor mit hus, siden jeg købte det. Jeg kunne simpelthen ikke ha’ at min brune bil ikke matchede huset, så jeg har bestilt en sprit ny Opel Mokka X i perlemorshvid. Sgu! Jeg har sagt at jeg er detaljerytter, ik?

Min Opel Mokka er uden sammenligning den bedste bil jeg har haft, og den er altså nu kommet i en helt ny udgave, med facelift og det hele. Altså det betyder, at den har fået nogle designopdateringer, både ude og inde, og den udgave hedder nu Mokka X, med det ekstra X. And I like it, I like it A LOT! Den har de fineste og mest sofistikerede detaljer, som meget smart app, så jeg bla. kan sidde i sofaen og sende morgendagens adresse til min bil, så den ved hvor vi skal hen, uden at bruge tid på det når  jeg er sent på den. Alternativt kan jeg lige trykke på en knap, og så sidder der en person der kan hjælpe mig med at finde f.eks. en tankstation, og øjeblikkeligt installerer den nye rute på min navi, imens jeg kører.

Vores første rigtige tur, gik til Frederiksborg slot. Det er en god idé lige at tage en lidt længere tur tur i en ny bil, så man kan lære den at kende. Hollie Nolia er ret vant til ting med hjul, så hun delte mors begejstring ved at rose den utallige gange. Men der er nu også detaljer, som hun vil få stor glæde af på vores ture.

Se lige fælgene! Jeg vil altså lige køre rundt med ekstra blærefaktor, inden vinterdækkene skal på.
image

image

Enhver kan da se at jeg ikke kan have en brun bil foran mit hus, men en hvid… Stop… PERLEMORShvid! Det er bare så meget bedre 🙂 First world problems, I know.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lygterne justerer selv lyset efter hastighed, og hvilken vej jeg drejer. Af en blond bil at være, er den nu ret intelligent. Jeg vil egentlig mene, at vi er et godt match.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min favorit feature er stadig varme i rattet, det er simpelthen vidunderligt! Jeg kan heller ikke undvære automatgear, med al den kø der er i København. Det er bare så meget lettere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er helt vildt så meget teknisk bilen kan. Det skal jeg lige sætte mig ordenligt ind i, så nu får I bare lige en blære-rundvisning, og så skal I høre hvad den kan af smarte sager. Selv jer der ikke kører bil, vil synes det er sejt, det lover jeg jer. Især i forhold til sikkerhed er den helt helt unik, og med barn på bagsædet, betyder det en hel del for mig.

Der er også ny stor skærm, med navigation og alverdens fancy stuff. Bakkameraet er nu i farver, hvor det før var sort/hvid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Her sidder musen godt og trygt…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nøglen behøver jeg slet ikke bruge. Jeg har den bare i tasken, og behøver bare at trykke på knappen på håndtaget for at låse og låse op, eller på startknappen,når jeg skal tænde og slukke bilen. Virkelig smart, hvis man som jeg bruger utrolig meget tid på at lede efter nøgler, og ofte må vende bunden i vejret på tasken. Det gør også det hele meget lettere, når man har handlet og står med hænderne fulde. En lille detalje, som har vist sig som en stor nyttig ting for mig, nu jeg har kørt en uges tid i den. Men der er mange gode detaljer som dette, som jeg finder ud af hen ad vejen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man sådan er flyttet på landet, så skal man da ha’ off road! Da jeg havde en mindre bil, var det altid min bekymring at vi kunne blive kvast i bilen, eller den var for let til at stå ordentlig fast, så vi i værste fald ville skøjte rundt på vejen. Bilen her har en intelligent teknologi, der gør at den selv skifter over til 4-hjulstræk, hvis det er nødvendigt. Jeg er sgu glad for jeg ikke skal spille skat med den bil!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er ret mange der leaser biler nu om dage, hvilket efter min mening er meget nemmere. Man kan finde en bil som min lige HER.

Der stod den så og ventede på mig, da jeg hentede den. Hej min skat…

image

Næste indlæg

Vores første Halloween 2016