Direkte fra lufthavnen, her skal jeg hen...

Konkurrence: Vind Swiss Skin Renewal

skaermbillede-2016-10-03-kl-06-25-37

Annonce

Der er nogen der har spurgt om reklamen med mig, der anbefaler produkter fra Swiss Clinic, er ægte. Det kan I tro den er! Når jeg laver sådan noget, og godkender et produkt med navn og ansigt, så gør jeg det kun når jeg virkelig, virkelig står inde for produktet, og selv bruger det med god effekt. Ellers ville jeg jo med tiden virke utroværdig, hvis ikke det virkede, det ville dælme være dumt. En anden ting er, at når jeg laver sådan en aftale, så indgår det i kontrakten, at de også skal forkæle mine læsere. Det er et krav jeg har, fordi I også skal have noget godt ud af det. Det kan være rabat, eller som i dag, en ret lækker konkurrence, til en lille venindeflok.

skaermbillede-2016-10-02-kl-19-56-38

Så ja, jeg bruger Swiss Skin Renewal, og jeg anbefaler det gerne. Jeg bruger rolleren i størrelsen 0,2, og jeg gør det lidt i perioder. Det er simpelthen ikke hver dag jeg får det gjort, men når jeg sætter mig for at gøre det på en “kur”, så overholder jeg det. Jeg har nu brugt sættet i on and off i længere tid, og føler min hud er mere … Altså jeg vil kalde det pumpet, men det er nok ikke det rigtige ord. Den er sådan lidt mere “på dupperne” og frisk i det. Den bliver jo også aktiveret, hvilket naturligvis giver en god effekt, så helt underligt er det jo ikke. Én gang om måneden, har jeg en irriterende periode med nogle udbrud. Simpelthen så irriterende! Når den periode er omme, så bruger jeg den som regel en uges tid, og huden regenererer sig hurtigt derefter. Det er ret effektivt.

I kan se før-/efterbilleder, og læse meget mere om hvordan jeg bruger Swiss Skin Renewal i et tidligere indlæg Her. (rabatkoden på 15% gælder stadig 😉 ) 

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 12.55.47

Og nu til konkurrencen…

Du kan vinde et Swiss Skin Renewal kit, til dig selv OG to af dine veninder. Så det er altså en ret god en at vinde denne her 🙂

For at deltage i konkurrencen, skal du følge Swiss Clinic på Facebook HER, og her i mit kommentarfelt på bloggen, svare på spørgsmålet:

Hvad hedder hovedstaden i Schweiz?

I bliver kontaktet af Swiss Clinic direkte, hvis I er så heldige at vinde.

image

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Direkte fra lufthavnen, her skal jeg hen...