Advarsel: Barsk læsning og billeder

Én har fødselsdag, andre får gaver…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag er det Hollie Nolias 4 års fødselsdag, og min mave har snurret hele dagen. Jeg elsker jo det barn betingelsesløst, og jo ældre hun bliver, jo større en dag er det for hende. Hun har glædet sig SÅ meget! Dog ved hun intet om det er i dag, men hun har haft en dejlig dag i ZOO med bla. mormor og hendes lille veninde Celina.

skaermbillede-2016-10-05-kl-18-21-09

Da jeg tog hjemmefra havde vi en samtale om at jeg igen skulle til Afrika, og hvorfor. Altså på den bløde børnemåde, hvor jeg fortæller at de f.eks. slet ikke har noget legetøj. Jeg fik lov til at tage noget af hendes aflagte med ned til dem, selvom hun foreslog at jeg tog alle børnene med hjem, hvor de gerne måtte lege med hendes legetøj. SÅ stort er vores lille træhus altså heller ikke, så jeg stoppede kufferten med alt hvad der kunne være der. Både i går og i dag, når vi har været rundt, har jeg givet børn hendes legetøj, og de er blevet så glade. Vi taler om børn der ikke har noget, overhovedet. Som i OVERHOVEDET! Når jeg kommer hjem, så viser jeg Hollie Nolia disse billeder, og fortæller at børnene i Afrika blev meget glade for gaverne. Jeg håber, og ved inders inde, at min lille datter forstår deres glæde og behov, på det stadie hun er. Jeg vil som mor gøre alt for hun får sået en stor portion empati, der gør hende til et dejligt voksent menneske engang. Så selvom hun ikke får nogen gaver på hendes fødselsdag i dag, så er der andre der gør, og når hun en dag er stor nok til at forstå – så er jeg sikker på hun forstår.

Se lige de fantastiske unger her…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

image

Den søde lille dreng kunne slet ikke forstå det 🙂 Det er da også underligt at der hopper en helt bleg dame ud af bilen, og giver ham en bil. Jeg er sikker på han bliver glad for den.

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Advarsel: Barsk læsning og billeder