Dét er en stolt mand (der vil være far)...

Migræne update…

imageJeg er helt nede med migræne i dag. Vågnede tidligt i morges og tog migrænepiller. Faldt i søvn, og vågnede igen et par timer senere, med en ny omgang. Det gjorde jeg også i går og i onsdags. Længere husker jeg ikke tilbage med den slags. Normalt kan jeg være på benene efter et par timer, og lavede endda interviews med billeder, i går efter en omgang. Det er ofte svært at planlægge dage, for ved jo ikke hvornår det kommer, og kan jo heller ikke aflyse alt hele tiden da det går ud over andre folk også. Da det har stået på over halvdelen af mit liv, er jeg blevet god til at bide smerten og kvalmen i mig i korte øjeblikke, når det virkelig kræver det. Det er ikke nemt, og dem der kender til migræne ved hvad jeg mener. Det er så ubehagelig en smerte! I dag har virkelig været slem. Jeg havde lige 20 min hvor jeg kunne køre hjem fra Rasmus, købe lidt mælk og så hurtigt hjem i min egen seng. På vej ind i huset måtte jeg smide posen med mælk og mad på gulvet i bryggerset, og fik ikke engang lukket døren. Skulle bare ud på badeværelsesgulvet, som er koldt og dunkelt, og bedste sted at kaste op, naturligvis. Øv. I dag har jeg faktisk glædet mig meget til, vi skal nemlig til The Voice i Tivoli. Det er sjældent det lige passer med at jeg er børnefri og han ikke skal arbejde eller til et møde – og der så lige sker noget spændende på dén dag. Typisk det er i dag, ik. Men jeg håber at jeg om et par timer kan rejse mig, for pillerne er ved at virke lidt. Skulle også ud og finde et smart outfit, men det kan ikke lade sig gøre. Jeg hader bare når det skal ødelægge mit liv, jeg vil fandme ud og ha’ det sjovt, selvom det bliver total divastyle med solbriller pga. lyset. Jeg ved sgu ikke rigtig med den piercing der. Den hjælper jo på nogen, og den hjælper måske også lidt på mig… Det er svært at vurdere, for nu har jeg jo lige en stor omgang igen. Det er faktisk også noget jeg frygter, ved en eventuel fremtidig graviditet. Uhhhh jeg havde det skidt sidst, da jeg ikke måtte tage migrænemedicin. Så er man altså fucked! Ja på både den ene og den anden måde, kan man vel sige, haha 😉

Min krop og hud reagerer hurtigt på de migræner her, så jeg blev virkelig glad, da jeg kom hjem til en gave udenfor min dør, fra Slow Juice Copenhagen. De kunne ikke vide at jeg havde brug for sådan en mini-tur lige nu, men det kunne ikke være mere perfekt. Så i dag og i morgen får min krop et skud sunde vitaminer, hvilket min hud i dén grad også har brug for. TAK!

image

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Dét er en stolt mand (der vil være far)...