Smart lille (nåh nej, stor!) city girl

Konkurrence: Vind min nye sofa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Endelig fandt jeg den helt rigtige sofa, og hold nu op jeg har ledt længe. Jeg solgte oprindeligt min sofa da jeg boede i Ørestad, uden at have fundet en erstatning inden. Kunne bare ikke finde den rigtige, og endte egentlig med at købe nyt hus, i stedet for sofa. Sådan kan det jo gå 🙂 Så skulle jeg lige flytte ind og mærke huset og rummet, inden jeg kunne finde den rette, som jeg faktisk fandt ved et tilfælde. Igår fortalte jeg hvordan jeg græd over en dum cyklist der verbalt overfaldt mig, og faktisk gik jeg chokeret ind i en tilfældig butik, der viste sig at være IDEmøbler, og satte mig i en sofa. Da jeg sad dér og snøftede, gik det op for mig at jeg sad i en virkelig lækker sofa, med et sæde og sidekomfort som jeg har ledt efter. Jeg bryder mig nemlig ikke om at der kommer sådan et sidemærke i sofaen, når den er blevet brugt. Det viste sig at der er dun i puderne, hurra!! Farven er perfekt, og den er designet så jeg både kan sidde eller slynge mig i den, så jeg endte simpelthen med at bestille 2 stk. 3 pers. som skal stå overfor hinanden. Håber der er plads! Der er jo altid levering på sådan nogle møbler, men de fandt én til mig med det samme, og den anden er på vej en af dagene. Den har den helt rette kolde grå farve jeg har ledt efter (kan bestilles i mange farver og kvaliteter), og er alligevel i en grov lækker vævning der passer til mit træhus, og det bløde men rustikke look, jeg prøver at skabe. Det begynder endelig at ligne noget.

Sofabordet fandt jeg også derinde. Jeg kan godt lide det gamle træ, og at hvert bord er unikt. Uhhh det blir så hyggeligt til vinter med det hyttelook jeg prøver at skabe.

Men du kan også få sådan en sofa, for jeg har lokket dem til at udlove en…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konkurrencen!

Du kan vinde en Hugo sofa, som min, fra IDEmøbler. Det eneste du skalgøre for at være så heldig at vinde den, er at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Vinderen får direkte besked i næste uge.

Du kan deltage ved at tilmelde dig HER, og se mere info på den lækre Hugo sofa HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

Smart lille (nåh nej, stor!) city girl