Jeg er en lille selvbruner-ekspert...

NYT: MASCHA VANG selvbrunerserie

imageTA-DAAAAAAA!!! NØJ  hvor har jeg glædet mig det seneste år, til at vise jer dette.

Jeg har lavet min egen selvbrunerserie i 3 varianter. Jeg har testet, testet og testet, og det er den bedste selvbruner jeg nogensinde har prøvet, til hjemmebrug. Og jeg har prøvet en del!

Som jeg fortalte jer i går, så er selvbruner noget jeg har brugt i over 10 år og har stor kendskab til. Det betyder meget, især for mig personligt, at beskytte huden mod solen (solarie er fy fy!) men stadig have en flot kulør. Jeg bruger selvbruner året rundt, og kunne slet ikke undvære det. Som jeg tidligere har sagt, er det et af mine bedste skønhedstips, da man bare ser lidt bedre ud med en lille tan.

Jeg har lavet 3 varianter til jer. En spray, en mousse og en lotion. Det er samme effekt, bare forskellige måder at påføre det på. Jeg skal nok vise jer hvordan jeg selv gør, når I har fået fingrene i produkterne. Først vil jeg bare lige sige SEEEEE HVAD JEG HAR LAVET 🙂 Det er jo virkelig en langvarig proces sådan noget her, men også en helt vidunerlig følelse at stå med egne produkter i hånden. Håber I bliver glad for dem, det er jeg hvert fald selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serien findes snart i 245 MATAS butikker rundt om i landet! 

Men lige nu kan I være de første til at få fingrene i serien, som selvfølgelig også findes på Maschavangshop.dk til samme pris som i butikkerne – når de når derud. Alle 3 varianter koster 139 kr. pr. stk.

KØB SOM DE FØRSTE SERIEN HER

image

Det er vigtigt for mig at tingene laves ordenligt, derfor er jeg ikke gået på kompromis med indholdet i MASCHA VANG selvbrunerserie, som er den eneste uden parfume og kraftig selvbruner lugt. Ingen hormonforstyrrende stoffer, og har komprimeret luft i spray, i stedet for kemi. Derfor indeholder spray flasken selvbruner og trykluft i ny miljøvenlig indpakning.

Serien er både Svanemærket og Allergi certificeret!

image

Vi skal jo passe på os selv og hinanden, så drop solariet og den skrappe sol, og få en flot kulør med min selvbrunerserie. Allerede efter 3 timer har du solkyssede stænger 🙂

HER FÅR I SVAR PÅ JERES SPØRGSMÅL, HVIS I HAR NOGEN

image

Aaaaarhhhh altså, det er så vildt jeg endelig har dem i hånden, og kan præsentere dem. Denne spray er min personlige favorit, og bemærk venligst den feminine form på flasken 😉

image

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Jeg er en lille selvbruner-ekspert...