Se lige hvad jeg fandt...

I fik mig til at ændre mening. Nu er vi her…

image

Annonce

Så for pokker! Nu har jeg altså besluttet mig helt fast på nyt køkken, og er nooooogenlunde i mål med materialerne. Jeg har, som alle andre, nu forhandlet pris og rabatter, så fremover markerer jeg altså alle mine køkkenopslag som “annonce”. Now you know. Og nej, jeg får ikke penge for at få nyt køkken, desværre, hahaha – men jeg får en pokkers fed kaffemaskine med i købet! Nok mest fordi designeren, som jeg lokker herud i tide og utide, er træt af mit pulverkaffe, haha.

Jeg har fuldt ud besluttet mig til fyldningslågerne i modellen Freja fra Designa. Nogen må gøre dem rene. Det blir ikke mig 🙂 Men, men… I fik mig altså til at ændre mening om den marmorbordplade. Tusind tak for alle jeres inputs, det hjælper mig virkelig meget. Jeg har besluttet mig for en massiv træbordplade i stedet. Jeg ved godt den skal have olie, og jeg har haft mange træbordplader før (som jeg aldrig har plejet, ups). Jeg havde egentlig besluttet mig for denne mørke bordplade, som minder om den jeg har nu, bare meget flottere. Den har en mere eksklusiv farve, synes jeg. Men så tog Brigitte fra Designa sgu også en anden farve med, og den er jeg nu også vild med. I vil garanteret sige den mørke allesammen, for det er uden tvivl meget flot – men hør lige mine overvejelser.

Med den lyse får jeg lidt mere spil i bordpladen, og den virker måske lidt mere sommerhus/hytte agtig, end den mørke. Det giver også mere lys til køkkenet, da jeg har helt mørkegrå fliser på gulvet. Den mørke nuance i træet, har samme tone som mine bjælker i loftet (som er årsagen til jeg købte huset). Men det har den mørke dog også. HVIS jeg vælger den lyse, så vælger jeg nok sort vask og sort (det hedder egentlig gun) armatur. Vælger jeg den mørke bordplade, bliver det nok med chrom vask og armatur. Shit det er svært! Med den lyse bordplade vil køkkenet også virke HELT forandret, sammenlignet med hvordan det er i farverne nu. Jeg er lidt lun på den, kan I nok høre… Men I har ændret min mening før.

Lys eller mørk??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får en hvid glasplade, i blank og uden grønt skær fra metalrester, mellem overskab og kogeplade. Ja, jeg har valgt overskab i stedet for en alt for moderne emhætte. Det synes jeg passer bedst til huset.

image

 

Næste indlæg

Se lige hvad jeg fandt...