Hvad der er i den anden pose, spørger I???

Hollie Nolia efterårskollektion på CIFF Kids

imageEndelig kan vi præsentere Hollie Nolia efterårskollektion, på messen i Forum, på CIFF Kids.

Det er vores anden kollektion, og det er meget spændende hvad folk siger. Det er stadig meget, meget nyt for mig det her, og jeg skal lige lære hvordan man gør alting. Det har været så dejligt som folk har taget imod det, og det er dejligt at møde kunderne ude på messen, og høre hvad de siger. Hvilke styles der fungerer, og især hvad jeg kan gøre bedre. Det bliver jeg jo også selv klogere på, når vi får brugt tøjet herhjemme.

Denne kollektion er i butikkerne sept/okt., og bliver så god til efteråret, jul og henover nytår. Der er noget til det hele, og jeg skal nok vise jer hele kollektionen, så snart den rammer butikkerne.

image

image

image

image

Næste indlæg

Hvad der er i den anden pose, spørger I???