Hvad der er i den anden pose, spørger I???

Hollie Nolia efterårskollektion på CIFF Kids

imageEndelig kan vi præsentere Hollie Nolia efterårskollektion, på messen i Forum, på CIFF Kids.

Det er vores anden kollektion, og det er meget spændende hvad folk siger. Det er stadig meget, meget nyt for mig det her, og jeg skal lige lære hvordan man gør alting. Det har været så dejligt som folk har taget imod det, og det er dejligt at møde kunderne ude på messen, og høre hvad de siger. Hvilke styles der fungerer, og især hvad jeg kan gøre bedre. Det bliver jeg jo også selv klogere på, når vi får brugt tøjet herhjemme.

Denne kollektion er i butikkerne sept/okt., og bliver så god til efteråret, jul og henover nytår. Der er noget til det hele, og jeg skal nok vise jer hele kollektionen, så snart den rammer butikkerne.

image

image

image

image

   

10 kommentarer

 • Katja

  Ser så fint ud 🙂 <3. Bliver der kun lavet op til str. 116?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækre farver til efteråret- min datter er meget glade for sine nederdele fra forrige kollektion. Er det en vinter eller overgangsjakke jeg kan ane hængende i enden af stativet ?? Og lækker kvalitet, og skønt at det ikke bare fyldte vandet i vasken med farve første gang det sku vaskes. VI ER FAN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Er der noget med strut skørt i? Et af mine børnebørn er til prinsesse og strut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det ser så fint ud. Glæder mig til at se hele kollektionen. Jeg vil gerne rose dig for valg af farver. Det er så dejligt at se mærkevarebørnetøj i andre/flere farver andet END råhvidt, rosa, grå, lysegrå, laks, rouge mv. Tak for det 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Det er altså noget lækkert tøj i laver ? men hvor ville jeg ønske i laver noget i de helt små str. Syndes næsten 2 år er lang tid at vente, så min datter kan passe tøjet. ?? hun er kun 3 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så er der sendt en stemme afsted herfra til blogprisen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Kære Mascha-læser? Gå ind på blogprisen 2016 og stem på Mascha? Hun er under kategorien “skønhed”. Send alle de stemmer af sted som I kan….Damen fortjener det???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormormedstiletter.dk

  Det ser godt nok spændendede ud, Mascha!
  Glæder mig til at kunne linke til min datter så Guldklumpen kan blive klædt fint på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise Jellesen

  Husk at det er nu man kan stemme om bedste Blogger? Du har fået min stemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilse Ipsen

  fantastisk, jeg ville få flere til min lille pige.

  http://www.fairyin.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Hvad der er i den anden pose, spørger I???