Se hvad jeg har fået lavet i dag!!

Veninder længe leve! Og tag hende lige med til Mallorca…

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 09.13.21

Annonce

Hvis man læser med på min veninde Marianne aka Traveljunkie.dk‘s blog, vil man vide at madammen lige er landet på Mallorca, som er en af rejsebloggerens yndlingsdestinationer. Jeg er hvert fald ikke i tvivl om hvor hun er, for jeg får utallige snaps at kølige glas hvidvin, og dér skal hun alligevel ha’ , at hun trods alt også drikker for mig. Med drikker mener jeg nyder. Det er dét vi kalder det, på den lidt pænere måde – vi er jo ikke 25 længere (hun er hvert fald ikke, for hun har fødselsdag på mandag, uuuuuha uha 😉 ).

Marianne er en af mine aller bedste veninder. Vi har ikke kendt hinanden hele livet, men alligevel nogle år. Det er dog først de seneste par år vi er blevet så gode veninder, og det er jeg virkelig glad for. På et tidspunkt i livet kommer man bare til et no-bullshit punkt, hvor ligegyldigt fnidder og drama bliver for tåbeligt at bruge tid på. Der var jeg kommet til, da vi fandt hinanden. Marianne har et rigtigt godt hjerte. Selvom det ikke er helt længere, så rummer hun så meget empati og kærlighed for hendes nærmeste, at hun ikke kan undgå at inspirere, især mig. Jeg kender kun få der har været så megen smerte igennem på familiefronten som hende, og alligevel taget store forandringer i tilværelsen på en måde som man kun kan fascineres af. Hvis der er nogen jeg ser op til som skilsmissefamilie, så er det hendes. Hun er fair, helt utrolig empatisk og kan se tingene udefra, og ikke kun fra sin egen side. Jeg kan altid regne med et ærligt svar fra hende, selvom det måske ikke er det svar jeg gerne vil høre, og det betyder meget. Hun rummer utrolig meget, og uanset hvor tynget hun kan være, så er hun aldrig humorforladt. Vi har det skidesjovt sammen! Tidligere på året var vi sammen i Thailand, som vi også var året før. Nu sidder hun så og danderer den på Mallorca, og sender snaps ala “du skulle være her”. Ja, det skulle jeg edermame! Men det kan da være jeg kan komme det…

Hjerteforeningens Elsk hjertet kampagne, der de sidste 10 år med hjælp fra indsamlinger har reduceret hjerte-kar-relaterede dødsfald med hele 26%, hylder i år venskabet under sloganet “veninder længe leve”. 26%, det er altså virkelig meget! Tænk hvis man ikke var startet med det for ti år siden – det er over en fjerdedel flere kvinder der ville være døde af det. Jeg har lige holdt dejlig weekend med min datter, mor og mormor, og det ville egentlig betyde, statistisk set, at én af os ville mangle nu. Det er ret flot arbejde af hjerteforeningen, der har investeret 28 mio. kr. til forskningsprojekter i kvinders hjerter. Tak! De penge kommer naturligvis fra et sted, og det er fra jer/os. Derfor har Hjerteforeningen lavet dette fine armbånd, som man kan købe i bla. Matas (se øvrige forhandlere på www.elskhjertet.dk). Det kan bruges som en fin lille gave til din bedste veninde, og du kan da i den forbindelse også fortælle hende, at du har nomineret hende i Elsk hjertet konkurrencen, hvor I sammen kan vinde en rejse til…. Ta-daaaaa… Mallorca!

Mit armbånd sidder sammen med et andet armbånd, som jeg har fået af mine to bedste veninder, Marianne og Signe.

image

image

For at nominere din bedste veninde i konkurrencen om en tur til Mallorca, til en værdi af 21.800kr., som jeg selv nominerer Marianne til (for jeg vil sgu også til Mallorca og drikke kølig hvidvin), skal du lave en post på Instagram med et billede af dig og din veninde, hvor du fortæller, hvorfor din veninde er helt fantastisk og hashtagge opslaget med #veninderlængeleve. Man kan se alle de søde venindenomineringer på www.elskhjertet.dk.

Udover en dejlig ferie sammen, så bliver hun nok også glad for at vide, du sætter pris på jeres venskab. Det skal man nogle gange huske at fortælle.

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 09.29.18

Næste indlæg

Se hvad jeg har fået lavet i dag!!