Få flotte lange vipper. Denne bruger jeg!

Goodiebox By Blogly + 10% rabat!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Yaaaaaay i dag må jeg endelig afsløre denne super seje og lækre Bloggers Choice By Blogly Goodiebox, som Blogly og jeg har lavet i samarbejde med, ja naturligvis, Goodiebox! OG jeg har en 10% rabatkode til jer.

Kender I konceptet? Hvis ikke, så får I den lige her. Selv er jeg nok lidt den forkælede type, der til tid og anden river sig en goodiebag til div. smarte arrangementer. Der er simpelthen ikke noget bedre end at komme hjem med sådan en, og åbne den uden at vide hvad der er i. Det kan nemlig godt være liiiidt pinligt at rive den op midt i et arrangement (selvom det i virkeligheden var derfor man kom), men så er overraskelsen til gengæld i behold. På den måde får jeg selv prøvet en masse spændende produkter, som jeg måske ikke selv ville ha’ købt eller opdaget, og det er lidt det, som det her går ud på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goodiebox er et abonnement helt uden binding, hvor man hver måned modtager en ny Goodiebox med spændende lækkerier, til en værdi langt over det man betaler. Helt unikt har Blogly været med til at lave lige denne her box, med med hver vores favoritter. Goodiebox Bloggers Choice By Blogly hedder den, og indeholder 5 Blogly bloggeres personlige favoritprodukt. Jeg er én af bloggerne, og har intet mindre end fået Goodiebox til at kreere en helt særlig ny box, så min personlige favoritting kunne være deri – jeg går ikke på kompromis med den slags, og jeg går SLET ikke ned på udstyr!

Hvis I køber Blogly Goodieboxen som den første box, så giver jeg jer 10% på den. Den koster normalt 119 kr. Altså 159 kr. pr. mdr. INCL. fragt, men med koden MASCHA får I denne lige ind ad døren til 143 kr. Jeg regner altså alle jeres udgifter med i prisen, så I ikke får nogle overraskelser som fragt oveni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan I se alle de skønne bloggere, og deres produkter, der gemmer sig indeni. Det er Julie Berthelsen, Cecilie Lind, Anne Mette Voss, Signe Eflund og så mig i pølseenden 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min personlige ting er denne wet brush, som er helt genial til især vådt hår. Jeg har været afhængig af den længe, og har den i flere farver og former. Hollie Nolia har den faktisk også i en ministørrelse, og det er den eneste måde jeg får redt hendes hår ud på, når hun sidder i badekarret og får vasket hår. Så bruger jeg denne, som netop er til vådt hår, det siger lidt sig selv med navnet, ik. GENIALT, jeg siger det bare. Spørg selv Signe Eflund 🙂

Da den fåes i mange forskellige farver, ved man ikke helt hvilken farve der er i boxen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Produkternne som de andre har valgt, er en lækker håndcreme, en duft, en mascara eller primer og en honey bronzer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goodie til jer! I får 10% rabat på jeres første Goodiebox ved brug af koden: MASCHA

Nu kommer vi til endnu et lille overraskelsesmoment. Det er nemlig sådan, at det kan være CLEAN parfumen er byttet ud med en anden duft, nemlig denne skønne blomster parfumeolie, eller vippeprimeren er erstattet af denne lille frække mascara – som også er fantastiske! Jeg ville bare ikkelige vise det hele på ét billede, for så kan det jo være der er nogen der tror man får hele baduljen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps: Det er ikke denne afsløring der venter jer 😉

Næste indlæg

Få flotte lange vipper. Denne bruger jeg!