Så blev jeg lige ambassadørfrue...

Få flotte lange vipper. Denne bruger jeg!

image

Annonce

Det er vist ret åbenlyst at jeg elsker lange flotte vipper, og det tror jeg da egentlig de fleste gør. Mænd gør hvert fald… Og så gør vi dælme også! Det er helt utroligt hvad man kan komme afsted med, ved at vifte lidt med øjnene. Og ja, jeg mener rent faktisk øjnene, for det er jo helst dem man først skal se, ik. Hvem vil ikke gerne have flotte bambievipper, jeg vil hvert fald gerne. Selv får fikset mine vipper, så de altid ser flotte ud. Det er dog ikke alle der ønsker at bruge den tid og økonomi på vipper som jeg gør, det er jo et prioriteringsspørgsmål, og heldigvis er der også andre muligheder for lange flotte vipper. F.eks. med Revitalash, som jeg bruger dagligt. Der er faktisk også mere i det, end blot at få sat lidt ekstra vipper på. De skal kunne holde til det, ens egne. Mange af jer kender nok de serums man kan bruge, for at få længere og kraftigere vipper. Hvis ikke I selv har prøvet, så har jeres veninde måske – og det virker jo!

image

Selv bruger jeg vippeserum hver eneste aften, for det skal jeg, hvis mine vipper skal kunne holde til ekstensions. Jeg har været lidt sløset med det i en periode, og min vippeteknikker påtalte at jeg simpelthen var nødt til at huske det, ellers ville mine vipper simpelthen tage skade. Jeg har så modtaget denne vippeserum fra Revitalash, som jeg besluttede mig for at prøve. Jeg kan jo desværre ikke vise jer før og efter billede, da jeg jo har vipper på, men jeg har under en vippeopfyldning frittet min vippeteknikker, som sagde at der var tydelig forskel, og at mine vipper havde det meget bedre end sidst. Det skal siges at jeg kommer der hver 2. uge, og har brugt denne i et par måneder nu. Hun kunne dog allerede se forskel efter bare 2 uger, og efter 1 måned var det endnu bedre. Det betyder slet ikke at man kun kan bruge serumen, hvis man får sat vipper på. Det betyder, at hvis du gerne vil have længere og flottere vipper, så skal du bruge den hver aften (nogle gange snyder jeg sgu, og bruger den om morgenen også – boom!). Det virker, og det er rigtig pænt på en naturlig måde, hvis man ikke gider ligne en levende død når man vågner, eller f.eks. skal på ferie og ikke orker at tage mascara på hele tiden. Som mor (og med ny kæreste) ved jeg at man sagtens kan bruge tiden på noget andet om morgenen, end at løbe ud og tage et let lag “naturlig” mascara på, inden han vågner 😉

Jeg har efterhånden en del skønhedsrutiner, og én af dem er altså denne her. Jeg har den altid med sammen med mine pensler, når jeg farer rundt, og ellers stiller jeg den sammen med tandbørsten, så jeg husker det. Et lille tip: Jeg på fører det udefra og ind mod øjet, så der kommer mest på den yderste øjenkrog. De vipper har nemlig brug for mest serum, da de kan blive mest slidte på puden om aftenen.

Du finder Revitalash hos Beautycos.dk HER

image

* Når jeg vælger at skrive om netop denne her, så har jeg faktisk testet flere andre også, som ikke var helt så gode. 

Næste indlæg

Så blev jeg lige ambassadørfrue...