Se hvad jeg fik i fødselsdagsgave…

imageDer findes ikke noget bedre, end sådan en sort æske 🙂 Én var en meget heldig fødselsdagspige, der fik en meget dejlig fødselsdagsgave (satme godt jeg fik ham fragtet herover, hva! ).

image

Arhhhh se lige… Tænk man kan blive så glad for noget materielt. Men det kan man. Jeg kan. Jeg kan også finde på at hvine en lille smule af glæde, over noget så lækkert. De får stort set samme behandling, som hvis det var en kattekilling. Støvlerne altså!

image

image

Jeg har faktisk været på udkig i de nye kollektioner efter et par sorte støvletter her til efterår/vinter, i en behagelig højde jeg kan bruge til hverdag, til skindleggings og jeans. Egentlig havde jeg forestillet mig at jeg selv skulle ud og investere i et par Louboutins jeg har set, men da jeg fik de her i gave, blev de andre strøget TOTALT af listen. De her er PERFEKTE, og jeg er så glad for dem. Jeg kan godt lide at skindet hverken er mat eller blankt, men har en lækker struktur som er perfekt i forlængelse med et par skindleggings. Nåh ja, og så lige lidt lir på snuderne 😉

De er som smør at have på.

image

image

image